- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem is olyant szeretnék elmondani(leírni), amit eddig ne tudnátok, hanem olyant, amit mások is használhatnak(dll injection). Ahogy erre utaltam. Jééé!! Hiszen itt kód is van!! Ebből talán bárki tud tanulni. A rizsából nem biztos. Pl. az ott szereplő(feltehetően működő) kóddal tud kísérletezni, tapasztalni, ismeretet szerezni, megismerni a win működését. A dumából ezt nem tudná. De írhatsz használhatóbb leírást, mint ahogy az a codeproject.com-on van.
Összefoglalva: engem nem érdekel, hogy nek(ed/tek) újat tudok-e mutatni, hanem hogy vkinek hasznos lehet-e, amit ide rajzolgatok/linkelgetek. Sztem amit megadtam link(és a mögötte álló letölthető kód) hasznos lehet sokak számára. Azért mert ott nem csak rizsa van, hanem működő példakód is.Most fáradt vagyok. De amikor csak van szabadidőm, akkor épp ilyenekkel foglalkozom. Legfőképpen itt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest