Hirdetés
- iPhone topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a felvilágosítást a Google trehányságairól. A jelek szerint mégiscsak filléreskednek ott is
Nem hittem volna.Szenzor adatok. Én sosem állítottam olyat, hogy azokat az adatokat kidobják vagy olyasmi. Én azt állítottam, hogy azokat nem láttam még adatbázisba feltolni és ott ténylegesen használni. És azóta sincsen lila halvány gőzöm sem, hogy leszámítva valami munkahelyi szabályzatot (amire egyszer láttam példát), vagy elpancserolt design-t (amire jó sok példát láttam), ugyan mi értelme write-heavy load-ot adatbázisba küldeni mezei bináris állomány helyett? Elvégre azt sosem kell átírni, nem lesznek rajta konfliktusok, egyszerű pozíció szerinti indexelést lehet benne használni visszaolvasáskor db motor nélkül (mezei file kezelés), szóval miért kellene annak DB-be kerülnie? Lehet ugyan, de egy adatbázis motor nem ilyesmire való.
@Drizzt
Amivel én találkoztam, részint adatok ott maradtak flash-en. Garancia időn belül nem tudott túlcsordulni 2 gigás flash. A gyors ciklusú termelési adatok központilag logolva voltak másmilyenek, azokat feltoltam binárisan file-ba, file-ok havonta darabolva, és mentek mentésbe valami hdd-re valahol. Talán még mindig ott porosodnak. Évek óta nem vagyok azon a terepen, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Arena Breakout: Infinite
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem hittem volna.