Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a felvilágosítást a Google trehányságairól. A jelek szerint mégiscsak filléreskednek ott is
Nem hittem volna.Szenzor adatok. Én sosem állítottam olyat, hogy azokat az adatokat kidobják vagy olyasmi. Én azt állítottam, hogy azokat nem láttam még adatbázisba feltolni és ott ténylegesen használni. És azóta sincsen lila halvány gőzöm sem, hogy leszámítva valami munkahelyi szabályzatot (amire egyszer láttam példát), vagy elpancserolt design-t (amire jó sok példát láttam), ugyan mi értelme write-heavy load-ot adatbázisba küldeni mezei bináris állomány helyett? Elvégre azt sosem kell átírni, nem lesznek rajta konfliktusok, egyszerű pozíció szerinti indexelést lehet benne használni visszaolvasáskor db motor nélkül (mezei file kezelés), szóval miért kellene annak DB-be kerülnie? Lehet ugyan, de egy adatbázis motor nem ilyesmire való.
@Drizzt
Amivel én találkoztam, részint adatok ott maradtak flash-en. Garancia időn belül nem tudott túlcsordulni 2 gigás flash. A gyors ciklusú termelési adatok központilag logolva voltak másmilyenek, azokat feltoltam binárisan file-ba, file-ok havonta darabolva, és mentek mentésbe valami hdd-re valahol. Talán még mindig ott porosodnak. Évek óta nem vagyok azon a terepen, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem hittem volna.