- Fotók, videók mobillal
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
fatal` #17733 üzenetére
Az SSH része a windowsnak egy ideje.
Ahogyan a curl is, szóval igazad van, mondjuk egy OpenSSL jobb példa lett volna.SSH miatt egy komplett linux alrendszert feltenni szerintem hulla felesleges.
Egyetlen alkalmazásért tényleg felesleges lenne, de arra akartam rávilágítani, hogy ha már úgyis ott van a fejlesztőknek szánt Linux alrendszer a Windowsba integrálva, akkor érdemes azt használni, amikor előnyöket nyújt. Mondanám ezt, hogy biztosan azért érzem így, mert egyes tooljaink mindkét platformon futnak, így egyszerűbb VS + CMake párossal egy helyen fejleszteni, de előbb használtam WSL-t, minthogy a Linux bejött volna célplatformként, és előtte pedig a Cygwin-MinGW párost sok-sok éven át.Fejlesztéshez oké, de én sem látom mi értelme lenne mondjuk egy total commandert vagy egy bármilyen más sima desktop appot telepítő helyett konténerből futtatni.
Egy mindennap használt desktop alkalmazást szerintem sem lenne értelme így futtatni, azt fel kell telepíteni vagy natívan Windowsra, vagy WSL/WSLg alá, és használni. De egy háttérben futó szolgáltatás mehet konténerből, vagy egy olyan desktop alkalmazás, amit néhanapján se használ az ember, annak a linuxos változata mehet konténerből, amikor szükség van rá, és aztán használat után eldobod a konténert.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- További aktív témák...
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest