- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Elolvastam a blogot, a linket köszönöm, sajnos nem sokat segít jelen helyzetben.
Szóval az entity-kben nullable-re raktam mindent, a bemeneti parser már nem sír. Megoldás gyanánt a bemeneti mezőkben a körkörös hivatkozást előidéző mezőket simán nem rakom bele. A funkció lefut, adatbázisban van a végeredmény, és akkor jön a meglepetés. Ez a sor crash-el:
return Ok(result);
A "result"-ban egy DbSet<Entity> van. A legfelső szinten ott vannak a tábla saját adatai, de az Entity-nek része a másik táblára hivatkozás, amiből tovább van hivatkozás, és úgy tovább - na azt az ASP kimeneti json parsere nem tudja lekezelni.
Valami olyasmi kellene, hogy megmondhassam a DbSet<Entity>-nek, hogy recursive depth: 0. Ami osztály, azt hagyja null-on.
Átmenetileg megfixeltem: kézileg explicite null-ra állítom az összes referenciát a kimenetben. A result json-ban ott rondálkodik egy null. Így legalább nem száll el. De szépnek éppen nem szép. Egyáltalán nem kellene feltüntetni osztályokat a kimenetben.
Lévén az ASP web controllerének beépített kódjáról van szó, nem vagyok benne biztos, hogy abba én belenyúlhatok kézileg

Bármi bölcsesség?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- TOPPING TCX1 - Szimmetrikus XLR jelkábel - 25cm
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest