Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
elakadtam egy powershell témában, meg is mutatnám miután lírom mi lenne a cél.
Egy gép csv kiterjesztésű fájlokat ment le a gyártott termékekről. Ezt lementem a saját meghajtójára (mondjuk drive A), ami fel van csatolva helyi hálón egy magasabb szintű hálózaton lévő gépre. Ez a magasabb level-ben lévő gép lát egy másik meghajtót is (mondjuk drive B). Cél: a két (A és B) meghajtó közt fájlcsere. A gyártógépről a CSV fájlokat másolni szeretném a drive B-re.
Addig el is jutottunk batch fájlal is, hogy másoljon. A gond a következő: Úgy szeretnénk a másolást, hogy T napon T-1 nap adatait másolja át mondjuk T-1 00:00-tól T 00:00-ig. .bat fájlal nem sikerült ezt megoldani, átmentünk powershell-re, ott már majdnem siker, mert lehet paraméterezni a tól-ig-ot is, de valamiért ha tesztfájlokon futtatom, csak T-2 nap fájljait másolja. Vagy T-3. vagy T. De T-1-et nem sikerült elérni.Bemásolom a kódot, hátha tudtuk segíteni.
$Source = "\\innen"
$Destination = "\\ide"
$EarliestModifiedTime = (Get-date -Hour 0 -Minute 0 -Second 0).AddDays(-1)
$NotOlderThanTime = (Get-date -Hour 0 -Minute 0 -Second 0)
get-childitem -Path $Source |
Where-Object { ( ($_.CreationTime -ge $EarliestModifiedTime) -and ($_.CreationTime -lt $NotOlderThanTime) ) } |
move-item -destination $Destination -PassThru
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Warzone
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest