- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
pmonitor
üzenetére
Ezt nagyon benéztem. Egy következtetésem volt jó: Ki érti ezt'et?
Mert az igaz, hogy gyakorlatilag ahány alkalmazás, annyiféle eredmény. De a részletekbe belebonyolódtam. 
1.: C#-ban find(first/next)file-t használva.
2: C-ben find(first/next)file-t használva.
3.: TC-benHa a C:\windows\system32-t listázom ki, akkor a 2. esetben az "aadcloudap.dll"-t nem találja meg. Az 1. és a 3. esetben megtalálja.
Viszont ha ugyanezt a mappát almappákkal listázom ki, akkor az 1. és a 3. eset is eltérő eredményt ad(a TC több mappát/file-t talál a C#-nál).
De a különbségek nálam csak a c: rendszermeghajtón jönnek ki. Pl. a D:\ meghajtó teljes listázásánál mindegyik ugyanazt az eredményt adja(persze a D: meghajtón nincsenek "különleges attribútumú" mappák/állományok.)
A különleges attribútumú mappák/állományok listázása esetén talán a TC találja meg a legtöbbet. Utána a C#, majd a végén a C.Szóval az összevisszaság megvan. De azért az előző hsz-emben lévő hamis kijelentésemért elnézést kérek.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- Update 02.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mert az igaz, hogy gyakorlatilag ahány alkalmazás, annyiféle eredmény. De a részletekbe belebonyolódtam.