Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
8-10 éve váltottam Windowsról Mac-re, és olyannyira szoktam már meg, hogy eszem ágában sem lenne visszaváltani, csak ha nagyon muszáj, de akkoris inkább Linuxra váltanék, nem Windowsra.
Megvannak a bejáratott programok amiket használok, teljesen megszoktam már, Windowshoz kb 3-4 éve nem nyúltam semmilyen szinten.
A történethez hozzátartozik, hogy leginkább JS/PHP kombó megy nálam, .net-el nemtudom milyen lehet, de eltudom képzelni, hogy arra azért talán nem annyira ideális.Viszont valóban, ha nem akarod magad szivatni, akkor inkább hagyjad, mert eleinte azért elég nehéz lesz.
Sok ismerősöm 1-2 hónap után visszaállt Windowsra, annyira idegen volt nekik a Mac-es környezet.Szóval igazából rajtad áll, ha én a helyedben lennék (szóval sok év Windows, 0 év Mac), akkor én már nem vágnék bele, valószínűleg azért mert már túl lusta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gitáros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest