Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
8-10 éve váltottam Windowsról Mac-re, és olyannyira szoktam már meg, hogy eszem ágában sem lenne visszaváltani, csak ha nagyon muszáj, de akkoris inkább Linuxra váltanék, nem Windowsra.
Megvannak a bejáratott programok amiket használok, teljesen megszoktam már, Windowshoz kb 3-4 éve nem nyúltam semmilyen szinten.
A történethez hozzátartozik, hogy leginkább JS/PHP kombó megy nálam, .net-el nemtudom milyen lehet, de eltudom képzelni, hogy arra azért talán nem annyira ideális.Viszont valóban, ha nem akarod magad szivatni, akkor inkább hagyjad, mert eleinte azért elég nehéz lesz.
Sok ismerősöm 1-2 hónap után visszaállt Windowsra, annyira idegen volt nekik a Mac-es környezet.Szóval igazából rajtad áll, ha én a helyedben lennék (szóval sok év Windows, 0 év Mac), akkor én már nem vágnék bele, valószínűleg azért mert már túl lusta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest