- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
hi all!
elkezdtem olvasgatni hálózatos témában, c4-eXp által javasolt irományt nézegettem (őszintén megmondom, a magyarsága borzasztó a fordításnak, majdnem elment tőle a kedvem, hogy lehet valaki ilyen pocsék helyesírású
) de azért átrágtam magam rajta
szóval: ha én a progimban wav-streamet akarok majd átküldözgetni egy bufferelt kliensnek (mármint hogy a kliensoldalon a vett adatokat bufferelem, és abból nyomom a hangkártyára)
szóval ebben az esetben milyen módot ajánlotok: stream, vagy datagram
és ezen kívül: milyen fv-nyel érdemes küldeni a cuccost: send(), sendto(), write()?
aztán, úgy csináljam a dolgot, hogy nyitok én egy portot a gépen, vagy hagyjam a kernelre a random választást?
az átküldött adatokat érdemes mondjuk md5-tel ellenőrizni (mármint hogy megérkezett-e minden rendben, vagy elvileg nem veszhet el adat?)
bármilyen tapasztalatotok van e témában, kérlek osszátok meg velem!
előre is köszönöm
mod: és mégegy dolog: Linuxon írom az egészet és C++ban kéne (ezt eddig nem is mondtam
) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de azért átrágtam magam rajta
) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt