- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nálunk mindenki ír backendet és frontendet is, szóval nem javítja az esélyeket, amikor igényként felmerül az SQL használata is. Aztán jönnek a nagy arcok, hogy hát .NET-ben programozni mekkorra oldscool (mintha delphiről beszélnénk), de egy 1 napos munkát 2 hét alatt csinál meg, azt is szarul, és a macskám szebbet pisál, mint a kódjai.
Mindegy, mindig jókat szoktunk elmélkedni a főnőkömmel, hogy mekkora szar dinoszauruszok vagyunk. De most már legalább megírtam az első php és js kódjaimat, büszke is vagyok magamra, hogy mekkorát léptem előre a technológiában.
Az meg, hogy nem kell a szar változókat deklarálni, meg nem csak sima = jel van, hanem ==, az meg maga a kánaán.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest