- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Annyi kiegészítés, hogy az if let-re azért van szügség, mert swiftben csomó változó optional tipusú, és ezáltal csak akkor tudod használni ha kicsomagolod, ezáltal el lehet kerülni a hibákat, amik a null miatt lehetnek
Amúgy ennél egyel jobb megoldás a guard, mert ezzel kiküszöbölhető a sok if let
És arra én sem emlékszek, hogy lehet e érték nélkül létrehozni konstanst, de szerintem igen, és nem null lesz hanem nil
Amúgy annyira nem rossz ez a nyelv, igaz én közvetlenül az Android programozáshoz hasonlítottam, sok okos dolog van benne, viszont ami idegesítő, hogy logika nélkül adtak más neveket benne pl:
Null helyett Nil
Interface helyett ProtocolNyilván ezek megszokhatók, csak felmerül az emberben a kérdés, hogy miért, jah és ugye kizárólag OSX-en lehet fejleszteni, ez is bosszantó, hogy OSX-en talán minden nyelven lehet fejleszteni, viszont apple termékre meg csak OSX-en lehet
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest