- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
samujózsi #13552 üzenetére
Pedig szerintem ritka az a kivétel, ahol az egyetem a papíron kívül add némi pluszt és ez sajnos az egyetemek módszereit minősíti. Lehet ez jól is csinálni, van rá sok példa szerte a világban, nálunk egy frissen végzett egyetemistára a kutyámat sem bíznám rá, nemhogy egy komoly felelőséggel járó feladatot. Mondjuk lehet rossz egyetemistákkal találkoztam, nem reprezentatív a mintám.
Mondjuk egy játék motorján nem tudom hányan dolgozhatnak érdemben, de nem hiszem, hogy túl sok embernek van joga ott kódokat írni/módosítani és azok sem most jöttek az egyetemről. Ha meg az ember végigmássza a ranglétrát, akkor az a tudás megerősődik, amire tényleg szükség van, amire meg nincs az elvész, persze előre nehéz megmondani kinek mi fog kelleni. De nem is az a baj, hogy mit tanítanak meg, hanem az, hogy mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest