- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez engem is elszomorit picit, de szerintem meg igenis vannak olyan webfejleszto csapatok ahol az elittel dolgozhatsz, en is egy ilyet celoztam meg egyetem utanra / esetleg mar szakmai gyakra.
Ha nem a webfejlesztes erdekelne akkor nativ appokat irnek de kb-nativ appokat mar most is irhatok a kis reactommal, akkor meg miert is ne tolnam ezt ahelyett hogy belebuzulnek a kotlinba meg a swiftbe? Ne ertsetek felre, en tenyleg imadom a szobatarsam aki masrol sem aradozik csak a sajat lambda nyelverol meg a kotlinrol es mindig jo egy hackerrankon dobozrendezessel eltoltott delutan, de en sokkal jobban elvezem a webet. hamarabb fogjak a weblapom millioan (onszantukbol) nezni mint a javaban megirt nav nyomtatvanykitoltom
Nem is vagom, aki a leheto legnagyobb ivben elkeruli a webfejlesztest (es akkor valszeg a mobil app fejlesztest is) akkor mi marad amit meg a megszokott java c# tarsai nyelveken lehet irni? windows alkalmazasok? belso rendszerekhez valami cucc? mert gondolom ami halozat az mar nem java, ami low level / iot az mar nem java ( java helyett barmelyik masik altalanos nyelv)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mazda topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507UV 15.6" FHD IPS Ryzen 9 8945H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A17 FA707NV 17.3" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Seagate Exos X20 20TB SATA3 (ST20000NM007D) HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest