- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Ricoh-tuninggal és 200 MP-es párossal jöhet a Realme GT9 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Inkább leírom röviden, hogy milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék lehet, hogy így könnyebben tudtok segíteni a döntésben.
A kezdetektől
:
19 éve végeztem a líceummal informatika szakon (Romániában), itt Pascalt tanultam, tetszett, nem tűnt nehéznek.
Egyetemnél hoztam egy rossz döntést, sajnos nem kimondottam programozásra mentem és nem is magyarul. Nem mentem magyar egyetemre, mert csak akkor indult nálunk és még nem volt akkreditálva. Románul végeztem az Ipari Informatika és Automatizálás szakot. Tanultam itt C++, de sajnos románul nem jött át annyira, hogy megfogjon a dolog. Utána sajnos hardver (PC) területen kezdtem el dolgozni és itt leragadtam, család alapítás előtt sajnos elhanyagoltam a programozást, utána meg már nehezebb, most ebben a helyzetben vagyok
. Mindig is vonzott a programozás de valahogy mindig elhalasztottam. Javat kezdtem el tanulni pár évvel ezelőtt, abbamaradt, utána pythont, ebben szereztem egy kevés gyakorlatot Odoo modul fejlesztése közben.
Jelenleg ott tartok, hogy kezd helyrerázódni az időbeosztásom így egy kisgyerek születése (4 éve) és ház építés - beköltözés után (1 éve).
Úgy látom, hogy jelenlegi szakmámban nem fogok már komolyabb fejlődést elérni sem szakmai sem pedig anyagi téren. Szóval szeretnék váltani, de a folyamatot úgy képzeltem el, hogy munka mellett annyit tanulok, hogy dolgozhassak jelképes összegért tanulás céljából, majd ha kellő tapasztalatot szerzek akkor váltanák.Na ehhez keresek én egy nyelvet
Bocsi ha hosszúra vagy túl részletesre sikerült, de gondoltam így jobban átlátjátok...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó jó áron! RTX 2070/16 GB RAM/500 GB SSD/vízhűtés
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:
. Mindig is vonzott a programozás de valahogy mindig elhalasztottam. Javat kezdtem el tanulni pár évvel ezelőtt, abbamaradt, utána pythont, ebben szereztem egy kevés gyakorlatot Odoo modul fejlesztése közben.