Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csaby25

őstag

Inkább leírom röviden, hogy milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék lehet, hogy így könnyebben tudtok segíteni a döntésben.
    A kezdetektől :D :
    19 éve végeztem a líceummal informatika szakon (Romániában), itt Pascalt tanultam, tetszett, nem tűnt nehéznek.
    Egyetemnél hoztam egy rossz döntést, sajnos nem kimondottam programozásra mentem és nem is magyarul. Nem mentem magyar egyetemre, mert csak akkor indult nálunk és még nem volt akkreditálva. Románul végeztem az Ipari Informatika és Automatizálás szakot. Tanultam itt C++, de sajnos románul nem jött át annyira, hogy megfogjon a dolog. Utána sajnos hardver (PC) területen kezdtem el dolgozni és itt leragadtam, család alapítás előtt sajnos elhanyagoltam a programozást, utána meg már nehezebb, most ebben a helyzetben vagyok :). Mindig is vonzott a programozás de valahogy mindig elhalasztottam. Javat kezdtem el tanulni pár évvel ezelőtt, abbamaradt, utána pythont, ebben szereztem egy kevés gyakorlatot Odoo modul fejlesztése közben.
    Jelenleg ott tartok, hogy kezd helyrerázódni az időbeosztásom így egy kisgyerek születése (4 éve) és ház építés - beköltözés után (1 éve).
    Úgy látom, hogy jelenlegi szakmámban nem fogok már komolyabb fejlődést elérni sem szakmai sem pedig anyagi téren. Szóval szeretnék váltani, de a folyamatot úgy képzeltem el, hogy munka mellett annyit tanulok, hogy dolgozhassak jelképes összegért tanulás céljából, majd ha kellő tapasztalatot szerzek akkor váltanák.

Na ehhez keresek én egy nyelvet :)

Bocsi ha hosszúra vagy túl részletesre sikerült, de gondoltam így jobban átlátjátok...

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák