- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dißnäëß nagyúr válasz  #80123904

üzenetére #80123904

üzenetéreA php5 csak mittomén miért volt, nem számoltam eddig a verzióit, hiszen nem használtam, amit nem nem használ az ember, nem követi. Legalábbis én nem.  Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek. Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek. Köszi a tanácsokat, értékelem.  
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek.
 Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek.