- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01 #1146 üzenetére
Nagyon akartam aknát keresni, úgyhogy csináltam egy kis windows over ncurses emulátor réteget
Screenshot mûködés közben: [link]
Persze a színekkel meg a speciális keretrajzoló karakterekkel nem foglalkoztam.
Annyi haszna volt a dolognak, hogy felhívhatom a figyelmed arra a tényre, hogy a konzol ablak windows alatt is átméretezhetõ, vagyis nem szép dolog arra építeni, hogy 80 oszlop van.
Ja és persze kipróbáltam az automatikus feltárást isAzt kellene még lekezelnie, ha olyan mezõt tár fel, ahová a felhasználó már tett zászlót.
Valamint nem ártana egy #include <math.h> mivel így a floor függvényt implicit int visszatéréssel használja és telerakja aknával az egész táblátPersze lehet, hogy windows alatt valamelyik másik header már berántja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- EAFC 25
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest