-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Nagyon akartam aknát keresni, úgyhogy csináltam egy kis windows over ncurses emulátor réteget
Screenshot mûködés közben: [link]
Persze a színekkel meg a speciális keretrajzoló karakterekkel nem foglalkoztam.
Annyi haszna volt a dolognak, hogy felhívhatom a figyelmed arra a tényre, hogy a konzol ablak windows alatt is átméretezhetõ, vagyis nem szép dolog arra építeni, hogy 80 oszlop van.
Ja és persze kipróbáltam az automatikus feltárást is
Azt kellene még lekezelnie, ha olyan mezõt tár fel, ahová a felhasználó már tett zászlót.
Valamint nem ártana egy #include <math.h> mivel így a floor függvényt implicit int visszatéréssel használja és telerakja aknával az egész táblát
Persze lehet, hogy windows alatt valamelyik másik header már berántja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Screenshot mûködés közben:
Azt kellene még lekezelnie, ha olyan mezõt tár fel, ahová a felhasználó már tett zászlót.
Persze lehet, hogy windows alatt valamelyik másik header már berántja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.