- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Szerintem nagyon off-ba mentetek, es mindenki cask a sajat szemleletet probalta meg raeroltetni a tobbiekre, ezert megint egy jot vitaztatatok. Lezarasul egy roved osszefoglalo az itteni szemleletrol:
1. az exceles projektet par kulsos vegzi, hiaba javasoltam adatbazis megoldast, ragaszkodtak az excelhez, mert nekik az a jo, es ragaszkodnak az egyedi munkahoz is.
2. kovetkezmeny, hogy heti 3 alkalommal bejonnek 1-2 orara, osszefesulik, amijuk van.
3. a hatarido ugy negyed ev mulva van, havonta adnak egy kis izelitot, mire jutottak, nem tetszik nekik, mert a fonokok - sot meg en is - mindig belekerdezunk, hogy "na es akkor mi van, ha", vagy "es akkor meg ezt is ki kellene szamolni", stb.
4. A ceg ugy dontott, ez igy jo neki, mindenki hasznalja a sajat kozlekedesi eszkozet sajat koltsegen, fix szerzodesben vannak, a cegnek csak a targyalot kell biztositania heti par orara, kavet es egyebeket is sajat koltsegukon fogyasztanak automatabol vagy boltbol.
5. Az en javaslatommal dolgozhattak volna otthonrol adatbazisba, de akkor a cegnek kellett volna fizetnie az internet hozzaferest.
6. Majd a vegen nekem kell megoldani, hogy az excel tablakbol legyen egy adatbazis, de mar latom, hogy az egy ujabb project lesz, a cimet mar tudom: "hogyan epitsunk adatbazist a ceg szamara hosszan es sok-sok ertekezlet reven".IPsynek:
Az eddigi tapasztalataim alapjan az info tanarok jelentkezesevel nem az a gond, hogy idosebbek nalad, hanem inkabb az, amikor meggyoznek, hogy excelen es turpo pascalon (stb.) semmire nincs szukseged, azokban mindent meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest