Új hozzászólás Aktív témák

• kezdosql

tag

Szerintem nagyon off-ba mentetek, es mindenki cask a sajat szemleletet probalta meg raeroltetni a tobbiekre, ezert megint egy jot vitaztatatok. Lezarasul egy roved osszefoglalo az itteni szemleletrol:

1. az exceles projektet par kulsos vegzi, hiaba javasoltam adatbazis megoldast, ragaszkodtak az excelhez, mert nekik az a jo, es ragaszkodnak az egyedi munkahoz is.
    2. kovetkezmeny, hogy heti 3 alkalommal bejonnek 1-2 orara, osszefesulik, amijuk van.
    3. a hatarido ugy negyed ev mulva van, havonta adnak egy kis izelitot, mire jutottak, nem tetszik nekik, mert a fonokok - sot meg en is - mindig belekerdezunk, hogy "na es akkor mi van, ha", vagy "es akkor meg ezt is ki kellene szamolni", stb.
    4. A ceg ugy dontott, ez igy jo neki, mindenki hasznalja a sajat kozlekedesi eszkozet sajat koltsegen, fix szerzodesben vannak, a cegnek csak a targyalot kell biztositania heti par orara, kavet es egyebeket is sajat koltsegukon fogyasztanak automatabol vagy boltbol.
    5. Az en javaslatommal dolgozhattak volna otthonrol adatbazisba, de akkor a cegnek kellett volna fizetnie az internet hozzaferest.
    6. Majd a vegen nekem kell megoldani, hogy az excel tablakbol legyen egy adatbazis, de mar latom, hogy az egy ujabb project lesz, a cimet mar tudom: "hogyan epitsunk adatbazist a ceg szamara hosszan es sok-sok ertekezlet reven".

IPsynek:
    Az eddigi tapasztalataim alapjan az info tanarok jelentkezesevel nem az a gond, hogy idosebbek nalad, hanem inkabb az, amikor meggyoznek, hogy excelen es turpo pascalon (stb.) semmire nincs szukseged, azokban mindent meg lehet oldani.

Új hozzászólás Aktív témák