- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem is kell az osszeset, csak valamelyiket.

Egyebkent pont ez a nehez ebben a tipusu interjuban, nem a matek resze.
Ugy ertem, hogy:
30 perced van, ez alatt teljesen meg kell erteni a feladatot, barmint elnezel, cumi van.En elsore pl azt ertettem felre, hogy azt hivja equilibrium pontak, ha az adott elem egyenlo az elotte es utana levok osszegevel. Tudom, hulye hiba, de ez ilyen.
A 30 perc alatt a "Run" paranccsal egy nagyon szimpla tesztet kapsz, tehat matematikailag tudod ellenorizni, viszont:
Amint megnyomod a submit gombot, game over, nincs ujraprobalas. Tehat barmit benezel (ami nyilvan nem a matek lesz), az kemenyen levonodik a vegso eredmenybol, es boven van mit benezni, mint itt a fentebbi kollegak kozul mindenkinek (magamat is beleertve) sikerult is.En a tulcsordulast szivtam be, ami persze azonnal kiderul, megoldani is konnyu, de megis konnyu becumizni, es akkor azonnal elbuksz vagy 30 szazalekot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő