Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
istenkirály vagy

"akarja" a halál. Amit én szeretnék, az használni a szokásos 10-20USD-s rfid olvasóimat, mint a vonalkód olvasók, USB HID eszközként.
Csak belefutottam a user felkérésbe, hogy az amúgy is uszodába érkező vendégek úszó kártyáit szeretnék használni az oktatást kezelő fitness programomban.
Ok, próba 1: nem olvas, 2: nem olvas, se a 125khz-es se a 13MHZ-es, kiderült, Hitag2 kódolt kártya, illegális olvasás ellen is védett, nem hogy az adatokat, még az UID-t se adja ki, nem is villan fel a led. Bezzeg az unicredites paypass kártyám UID-je megvan, de ez nincsFejlesztő cég: van olvasó, de csak RS232, amire tudnak tenni egy USB csatit, de akkor is emulált lesz, és soros porti adatokat küld majd. nem tud HID eszközként keyboard pufferbe írni.
Be kell olvasni soros porton.
A rendszer meg böngészőben fut, oda egy input mezőbe kell a kód nekem.
Kézzel fogható volt, hogy js-el talán. ha van webcamjs akkor miért ne lehetne ilyen is?De ez a progi nagyon jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Civilization VII
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest