Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
istenkirály vagy
"akarja" a halál. Amit én szeretnék, az használni a szokásos 10-20USD-s rfid olvasóimat, mint a vonalkód olvasók, USB HID eszközként.
Csak belefutottam a user felkérésbe, hogy az amúgy is uszodába érkező vendégek úszó kártyáit szeretnék használni az oktatást kezelő fitness programomban.
Ok, próba 1: nem olvas, 2: nem olvas, se a 125khz-es se a 13MHZ-es, kiderült, Hitag2 kódolt kártya, illegális olvasás ellen is védett, nem hogy az adatokat, még az UID-t se adja ki, nem is villan fel a led. Bezzeg az unicredites paypass kártyám UID-je megvan, de ez nincsFejlesztő cég: van olvasó, de csak RS232, amire tudnak tenni egy USB csatit, de akkor is emulált lesz, és soros porti adatokat küld majd. nem tud HID eszközként keyboard pufferbe írni.
Be kell olvasni soros porton.
A rendszer meg böngészőben fut, oda egy input mezőbe kell a kód nekem.
Kézzel fogható volt, hogy js-el talán. ha van webcamjs akkor miért ne lehetne ilyen is?De ez a progi nagyon jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest