- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
tomimidi
tag
válasz
Pizzafutar #9 üzenetére
Sajnos nem használ SQL adatbázist. Az ODBC is csak most készülget hozzá, pedig igencsak interaktív lehetne. Maga a progi két részből áll. Egy szerkesztő és egy futtató modulból. A futtató modul gyakorlatilag ugyanaz a telepítés csak egy külön egy player.exe állomány, ami egy data.dat fájlból szedi a hirdetések sorrendjét. Tehát akár a szerkesztő lehetne a futató is, de mi külön hálózatban használjuk, így a matatáskor nem kell lekapcsolni a gépen, hanem leküldi a hálón az új hirdetéseket és a listát és fut(na) folyamatosan.
Amúgy ez a lejárt hirdetések dolog (több mint ezer fájl egy mappában) nekem egy kicsit gyanús, mert mióta töröltem a mappát kevesebbszer fagy.
Ez lehetséges?
Üdv. ToM -
tomimidi
tag
válasz
Pizzafutar #4 üzenetére
Sziasztok!
Beszéltem már a programozóval, de gyakorlatilag fogalma sincs, hogy hol ''szivároghat'' el a memória. A program logjából sajnos nem derül ki. Kb. 1 hét alatt jut el arra a pontra,hogy feladja magát a progi, de mindig más hibaüzenettel.
Ha jól tudom Visual Basicben fejleszti a programot.
Most már olyan is előfodult, hogy felgyülemlettek a lejárt hirdetések (több mint 1000 file) egy mappában, ami megint csak fagyást okozott, mert miután töröltem a mappát eltűnt az óránkénti fagyás.
Úgy látom marad a kilép és újra indít....
Fiúk. Köszönöm a tanácsokat. Jelzem a programozó felé, de nem sok reményem van.
:(
Üdv.
ToM
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest