Keresés

Aktív témák

• tomimidi

tag

válasz Pizzafutar #9 üzenetére

Sajnos nem használ SQL adatbázist. Az ODBC is csak most készülget hozzá, pedig igencsak interaktív lehetne. Maga a progi két részből áll. Egy szerkesztő és egy futtató modulból. A futtató modul gyakorlatilag ugyanaz a telepítés csak egy külön egy player.exe állomány, ami egy data.dat fájlból szedi a hirdetések sorrendjét. Tehát akár a szerkesztő lehetne a futató is, de mi külön hálózatban használjuk, így a matatáskor nem kell lekapcsolni a gépen, hanem leküldi a hálón az új hirdetéseket és a listát és fut(na) folyamatosan.

Amúgy ez a lejárt hirdetések dolog (több mint ezer fájl egy mappában) nekem egy kicsit gyanús, mert mióta töröltem a mappát kevesebbszer fagy.
    Ez lehetséges?

Üdv. ToM

• tomimidi

tag

válasz Pizzafutar #4 üzenetére

Sziasztok!

Beszéltem már a programozóval, de gyakorlatilag fogalma sincs, hogy hol ''szivároghat'' el a memória. A program logjából sajnos nem derül ki. Kb. 1 hét alatt jut el arra a pontra,hogy feladja magát a progi, de mindig más hibaüzenettel.
    Ha jól tudom Visual Basicben fejleszti a programot.

Most már olyan is előfodult, hogy felgyülemlettek a lejárt hirdetések (több mint 1000 file) egy mappában, ami megint csak fagyást okozott, mert miután töröltem a mappát eltűnt az óránkénti fagyás.

Úgy látom marad a kilép és újra indít....

Fiúk. Köszönöm a tanácsokat. Jelzem a programozó felé, de nem sok reményem van.
    :(

Üdv.
    ToM

Aktív témák