Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Csak arra akartam rámutatni, hogy bizonyos kritériumok esetén fel sem merülnek ezek a toolok. És nem hiszem, hogy tényleg csak az öreg motorosok legyintenek, hogy: ''VB? Ugyan már, az nem C/C++, nyomába sem ér!''
Szóval csak van alapja ezeknek persze egyrész performance másrészt szerintem azért egy interpreteres nyelv, még ha van is hozzá compiler, hibakeresési/diagnosztikai eszköztára eléggé korlátozott. Így meg minőséget biztosítani szerintem nem lehet jól. -
TheVeryGuest
senior tag
Hát Siemens MED kütyü esetén még talán személy szerint is ismerek pár ember a néhányszáz fős gárdából. GE Medical Systems esetében jóval kevesebbet, max 2-t. Az előbbi Windows talán még VC vagy a .NET-es megfelelője az utóbbiban nem vagyok biztos, a fejlesztési platform Solaris C/C++ de lehet hogy később átportolják Win-re.
-
TheVeryGuest
senior tag
Az lehet, de mondjuk csak arra, hogy egy böszme ORACLE-es adatbázishoz adjon GUI-t a helpdesk-eseknek. Persze úgy, hogy minden módosítás ellenőrzés ORACLE-es tárolt eljárásokkal és triggerekkel biztosított.
Olyan helyeken ahol, ha lefagy hát lefagy nem számít, legfeljebb újraindítjuk.
Persze nem kell ágyúval verébre lőni, mondjuk egy XML logot felparszolni, meg megjeleníteni remekül lehet ilyen nyelveken is.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest