Hirdetés
Aktív témák
-
w9033626
aktív tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28436&arc=f[/L]
-
jerry311
nagyúr
vídiás (keményfémlapkás) vagy ha elérhető akkor valami gyémántos cuccal kifúrhatod :))
-
Yaye
őstag
Dehogynem, lehet vasat is hergelni vele, CNC forgácsológépekben is használnak vidiás késeket, hacsak nem vagyok tök szenilis.
Ha tuti eredményt akarsz, próbálkozz fúrókalapáccsal! :DDD
És mi lesz a proci lábaival? Egy nap alatt összekócolódnak a zsebedben a sok kulcs között. És nem túl nagy egy ilyen proci kulcstartónak? Egy P4 alkalmasabb méret lenne szvsz, csak annak meg zsebszaggató sarkai vannak. Egy öreg 386-os viszont ideális alany lenne. Körül is nézek a sufniban...
[Szerkesztve] -
Szatír
aktív tag
Nem, dehogy...
Nem vagyok mérnök...olyan helyen dolgozom, ahol csak a mérnök az ember a többiek pórok akikbe bele lehet rúgni.....
Csak az a vicces amikor a mérnöknek fingja sincs tök alap dolgokról :C és tőlem kérnek segítséget...a szakközepet végzettől..kicsit megalázó lehet.. -
Szatír
aktív tag
-
Surfym@n
senior tag
köszike (búrát csak azért sem változtatok... :)) )
amúgy tényleg überláma vagyok a barkácshoz, De csak addig mig nem mondják el hogyan, kivitelezéssel már nincs gond :)
Tehát mi is az a vidia :)) -
Surfym@n
senior tag
komolyan gondoltam a dolgot...
van egy régi lesarkazott Durci 1100-as (Morgan), ez lenne az alany...
Egy lyukat szeretnék furni rajta, de ugyebár a proci kerámiatokozású
mivel közgazdásznak tanulok :)), nem tanulok anyagismeretet, amugy barkácsdolgokban sem vagyok járatos... :(
annyit azért sejtek, hogy a kerámiát nem kéne csak ugy furoval megbuherálni...
vagy mégis?
help!
Aktív témák
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Logitech Z906
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest