- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Én mivel nem vagyok AMD-s, nem nagyon tudok segíteni,de ha beírod a keresőbe pl xp 2000+ tuning, akkor már rég lehet, hogy előrébb lennél.A procidat nem ismerem és nem tudom, hogy úgy átlag mennyit mennek tuningolva, mekkora max fesszel (ami még nem árt neki).Én előszőr fix AGP-PCI opciót keresném (bios),na meg a memória osztót már ha van ilyen(bios).Mivel 266-os DDR nem egy tuning bajnok ram, nem sok pluszt tudsz kicsikarni a gépedből.Inkább keres olyan valakit az ismeretségi körödben, aki AMD-vel nyomul és több tapasztalattal rendelkezik mint te.#26!
-
Mazka05
őstag
133mhz-re van rakva jumper és 140-re az fsb... kilépek a BIOS-ból és utána nem indul a Windows meg semi fekete képernyö... 5 másodpercig bekapcsolva tartom a bakapcs gombot kikapcsol ujra indit és vissza álítja a régire By HW!
-
Robi_73
őstag
Én úgy veszem ki a leírásból, ha a jumpert 100mhz-re rakod, akkor 100-128 mhz-ig tudod állítani az fsb-t.Ha 133mhz-re rakod a jumpert, akkor 133-161mhz-ig tudod állítani az fsb-t.(Bios) Csak az a kérdés, hogy mit tud a procid, és a memóriád.Ezt már neked kell kitapasztalnod.
-
Trak
addikt
Támogatom az 5letet...
Mivel nem tudod mit csinálsz, kérj meg vlakit a környékeden aki ért hozzá, hogy mutassa meg hogyan kell.
Az én Gigabyte alaplapomban a BIOSban CTRL+F1 kombinációval lehet behozni a ''rejtett beállításokat'', többek közt a tuning dolgokat is.
És nem véletlenül vannak ezek rejtve... -
Flashy
veterán
az alaplap max 133-as fsbt támogat, ha a procid nem lockos akkor jumperrel adjál neki feljebb, ennyit tudsz tenni. remélem jó alaplapot nézek. viszont akkor nem fogsz találni programot amivel tuningolni tudod.
-
Mazka05
őstag
UP! :O Még Ma!
-
Mazka05
őstag
up!!!!!!!!!!!!!!
-
Mazka05
őstag
Ezzel az alaplapal nem tudok proci tuningolni és kéne már 100szor probáltam ,de most elhatároztam hogy felhuzom akkár meddig is kell keresgélni! 2 proim már van de azzal nem tudom huzni csak meg tudom nézni az adatait az egyik cpuclock a másik cpu-z.. a proci
thoroughbred magos..
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest