Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Én mivel nem vagyok AMD-s, nem nagyon tudok segíteni,de ha beírod a keresőbe pl xp 2000+ tuning, akkor már rég lehet, hogy előrébb lennél.A procidat nem ismerem és nem tudom, hogy úgy átlag mennyit mennek tuningolva, mekkora max fesszel (ami még nem árt neki).Én előszőr fix AGP-PCI opciót keresném (bios),na meg a memória osztót már ha van ilyen(bios).Mivel 266-os DDR nem egy tuning bajnok ram, nem sok pluszt tudsz kicsikarni a gépedből.Inkább keres olyan valakit az ismeretségi körödben, aki AMD-vel nyomul és több tapasztalattal rendelkezik mint te.#26!
-
Robi_73
őstag
Én úgy veszem ki a leírásból, ha a jumpert 100mhz-re rakod, akkor 100-128 mhz-ig tudod állítani az fsb-t.Ha 133mhz-re rakod a jumpert, akkor 133-161mhz-ig tudod állítani az fsb-t.(Bios) Csak az a kérdés, hogy mit tud a procid, és a memóriád.Ezt már neked kell kitapasztalnod.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest