- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Én mivel nem vagyok AMD-s, nem nagyon tudok segíteni,de ha beírod a keresőbe pl xp 2000+ tuning, akkor már rég lehet, hogy előrébb lennél.A procidat nem ismerem és nem tudom, hogy úgy átlag mennyit mennek tuningolva, mekkora max fesszel (ami még nem árt neki).Én előszőr fix AGP-PCI opciót keresném (bios),na meg a memória osztót már ha van ilyen(bios).Mivel 266-os DDR nem egy tuning bajnok ram, nem sok pluszt tudsz kicsikarni a gépedből.Inkább keres olyan valakit az ismeretségi körödben, aki AMD-vel nyomul és több tapasztalattal rendelkezik mint te.#26!
-
Robi_73
őstag
Én úgy veszem ki a leírásból, ha a jumpert 100mhz-re rakod, akkor 100-128 mhz-ig tudod állítani az fsb-t.Ha 133mhz-re rakod a jumpert, akkor 133-161mhz-ig tudod állítani az fsb-t.(Bios) Csak az a kérdés, hogy mit tud a procid, és a memóriád.Ezt már neked kell kitapasztalnod.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Diablo IV
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged