- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Vagy egy az felhjbb is ha lockmentes :)
-
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Nitrogénnel vinné::DD
-
T-Money
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segitségeteket,hogy egy gép tuningolását hogy érdemes elkezdeni.Nekem AMD 2500+-os om van.A BIOS-ban mit és hogyan állitsak a nagyobb teljesitmény elérése céljábol.Minden hozzászolás érdekel.Irjatok -
sziszegő
senior tag
Ja én is késsőbb gondoltam az a64 vásárlást de már nagyon kíváncsi vagyok a s939 es csodára meg várom a win 64 et de legkésőbb valamikor karácsony után veszek ugy kb 05 Q1,
-
wassermann
addikt
Nekem csak egy gagyi 1600-as Durcim van, most épp
2000MHz-en ketyeg (2400+) de mindenre elég.
Valószínű, hogy valamilyen 64bites proci lesz a következő
lépcső, de csak akkor ha lesz már 64bites oprendszer! -
zsiga667
addikt
Egyébként hogy a témához is hozzászóljak, nekem 2500+@3200+ van, és majd akkor veszek újat, ha kijön az Unreal3, és megeszi reggelire... :D
-
sziszegő
senior tag
Egy kis peltier elem 600-as ram és máris megy.
-
sziszegő
senior tag
Mondjuk valóban ez igy van hogy pár éve senki nem gondolta hogy 1 ghz már kevés lesz, de ha azt veszük hogy gyakorlatilag kaphatsz már 3.4 -es P4 et de még egy 1.8 as is tökéletesen elég, bár sokkal jobb az agyamnak hogy valami brutál cpu van a gépemben,
-
Detox_85
tag
Megint itt vagyok, hátha '''''' már alszik
Miért akarod 4 ghz-re felhuzni a cpu-t?
Ha X összegért választhatsz, hogy egy Y vagy egy Y+800-as teljesítményű CPU-d legyen, TE melyiket választanád ? Naugye. Egyébként ha jól látom te sem alapon járatod a Bartonod.
tehát mikorra bizonyul kevésnek
Szerintem korábban kell cserélned a videokártyádat mint a CPU-d, mert most ebben van a nagy üzlet a gyártók számára. Előbb utóbb azonban a játékokat telepakolják egy-két végtelenhez konvergáló ciklussal, hogy megvedd az izmosabb procikat.
mik a tervei
Nálam az a helyzet, hogyha visszaviszem a procit beszámítják az új CPU árába, így most kb.10-12 -ért kaphatok 2.8 - 3GHz-es P4-et. Hát nem megéri ?
Most még nem tudom én sem mire használnám a 4GHz-et, de ki gondolt két évvel ezelőtt 1.5, 2GHz-es teljesítménykihasználásra ? :)
[Szerkesztve] -
Én nemrég cseréltem le 2.26os p4et 3.0-asra.3.6-on vigan megy.
ha meg legközelebb procit veszek akkor vszinü fx64 lesz...de ez 1-2 éven belül ugyse következik be... -
sziszegő
senior tag
ebben van valami én mondjuk maximalista kezdek lenni ebben a témában ugy érzem hogy elkapott a gépszijj :(
Valszeg egy s939 A64+x800xt lesz a köv beruházás valamikor az ősszel. A ramjaim már megvannak még egy 512 es kell hogy dualba menyen 2 giga és kész de azt szeretném hogy ha 1-2 évig nem kellene piszkálni.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
1024*768-van játszok egy 19''-os monitoron.
Ha ezen a felbontáson akadozni fognak a játékaim akkor vagy tuninglok, hogy ne akadozzon vagy veszek jobbat. Amíg viszont számomra tűrhetően fut minden a gépemen, nem fektetek plusz pénzt bele, mert felesleges.
Később úgyis olcsóbb lesz az amit most a tuning vagy teljesítmény fanatikusok aranyáron megvesznek.
Én így látom a jövőt. -
Detox_85
tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Ilyenkor mit lehet tenni ?
Az első sor kitörlése miatt megváltozott az egész szöveg jelentése.
Ez manipulálás. Nem? De miért ? :F -
sziszegő
senior tag
Inkább kérdezni szerettem volna hogy ki hogy látja a közel s távol jövőt a gépe bővitése szempontjából.
-
sziszegő
senior tag
Miért akarod 4 ghz-re felhuzni a cpu-t? Nem kötözködésből csak kiváncsiságból kérdezem? Használnád is ugy vagy csak a poen kedvéért?
-
Detox_85
tag
válasz
Ilyenkor mit lehet tenni ?
Az első sor kitörlése miatt megváltozott az egész szöveg jelentése.
Ez manipulálás. Nem? De miért ? :F
''a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
ha a hozzászólás jogszabályba ütközik, jogszabálysértésre buzdít
ha a hozzászólás/nick bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást''
A ''Bocs bocs bocs'' ezekközül melyiket merítette ki ?
Nem várok választ.
[Szerkesztve] -
Detox_85
tag
válasz
Olyan érthetetlenül beszélek, mint amikor az alföldi kanász a bunda alól böfög.
Különbenis sokan mondták már nekem ''Minek Neked ész? Van számítógéped!''
Olyan hülye vagyok, hogy megérdemelnék egy Microsoft cimkét.:O
[Szerkesztve] -
sziszegő
senior tag
Nem pont erre gondoltam de köszi a segitséget.
Inlább valami olyasmira hogy: nekem ez van jó mert .... majd ezt veszek ezért mert ..., -
Detox_85
tag
Két hónappal ezelőtt vettem egy P4 2.4-es CPU-t most 2952-őn megy.
Egy hónapon belül szeretnék venni egy 2.8-as P4-et amit megfelelő hűtéssel felnyomnék 4000-re.
Már az álmoskönyvek is megírták, soha nem jelent jót ha az első hozzászóló valamely PH kedvenc. Adok a topicnak kb. 2 órát.
[Szerkesztve] -
sziszegő
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy egy 3200+ os barton procit mikor érdemes lecserélni valami más nagyobbra (a józan ész és célszerűség szerint), tehát mikorra bizonyul kevésnek (most nem a gép hanem csak a cpu teljesitménye)?
Egyuttal ez a topic nyugodtan lehet a cpu szavatosságának topicja, mondjuk ide leirhatja mindenki milyen a cpu ja és mikor akarja lecserélni mik a tervei.
Én pl: internet, játék, zene, egy kis 3d, programozás, erre használom a gépet
a kérdés hogy ez a cpu ami persze 2500+@3200+ meddig elég ezekre a feladatokra. (játék.. stb)
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest