Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Vagy egy az felhjbb is ha lockmentes :)
-
sziszegő
senior tag
Ja én is késsőbb gondoltam az a64 vásárlást de már nagyon kíváncsi vagyok a s939 es csodára meg várom a win 64 et de legkésőbb valamikor karácsony után veszek ugy kb 05 Q1,
-
sziszegő
senior tag
Egy kis peltier elem 600-as ram és máris megy.
-
sziszegő
senior tag
Mondjuk valóban ez igy van hogy pár éve senki nem gondolta hogy 1 ghz már kevés lesz, de ha azt veszük hogy gyakorlatilag kaphatsz már 3.4 -es P4 et de még egy 1.8 as is tökéletesen elég, bár sokkal jobb az agyamnak hogy valami brutál cpu van a gépemben,
-
sziszegő
senior tag
ebben van valami én mondjuk maximalista kezdek lenni ebben a témában ugy érzem hogy elkapott a gépszijj :(
Valszeg egy s939 A64+x800xt lesz a köv beruházás valamikor az ősszel. A ramjaim már megvannak még egy 512 es kell hogy dualba menyen 2 giga és kész de azt szeretném hogy ha 1-2 évig nem kellene piszkálni.
[Szerkesztve] -
sziszegő
senior tag
Inkább kérdezni szerettem volna hogy ki hogy látja a közel s távol jövőt a gépe bővitése szempontjából.
-
sziszegő
senior tag
Miért akarod 4 ghz-re felhuzni a cpu-t? Nem kötözködésből csak kiváncsiságból kérdezem? Használnád is ugy vagy csak a poen kedvéért?
-
sziszegő
senior tag
Nem pont erre gondoltam de köszi a segitséget.
Inlább valami olyasmira hogy: nekem ez van jó mert .... majd ezt veszek ezért mert ..., -
sziszegő
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy egy 3200+ os barton procit mikor érdemes lecserélni valami más nagyobbra (a józan ész és célszerűség szerint), tehát mikorra bizonyul kevésnek (most nem a gép hanem csak a cpu teljesitménye)?
Egyuttal ez a topic nyugodtan lehet a cpu szavatosságának topicja, mondjuk ide leirhatja mindenki milyen a cpu ja és mikor akarja lecserélni mik a tervei.
Én pl: internet, játék, zene, egy kis 3d, programozás, erre használom a gépet
a kérdés hogy ez a cpu ami persze 2500+@3200+ meddig elég ezekre a feladatokra. (játék.. stb)
Aktív témák
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 gen i 7 procik i7-4790 /i7-4790K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest