Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Amikor megpróbáltam kivenni egy MSI K7N2 Delta ILSR alaplapból egyszerüen nem akart kijönni. Én persze a hülye fejemmel kicsit erőltettem aztán ez a két láb bánta. Amúgy egy méregdrága Weller pákával sikerült visszaforrasztanom.
Talán ha nem a saját procimról lett volna szó akkor kicsit szebb lett volna. Ideges voltam mert nem nagyon lett volna új procira pénzem. (Amikor ez történt ez a proci úgy 25 E-be került újonnan.)
Ja és mégegyszer bocs hogyha beleütöttem volna az orrom az üzletedbe.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Talán ha nem a saját procimról lett volna szó akkor kicsit szebb lett volna. Ideges voltam mert nem nagyon lett volna új procira pénzem. (Amikor ez történt ez a proci úgy 25 E-be került újonnan.)