- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
essexboy #828 üzenetére
Szétszedtem, meglepetésemre nagyon csekély pormennyiség volt benne (alig egy körömhegynyit sikerült összekaparni). Az igazi meglepetés ezután jött: 5-8 fokkal hidegebb, mint volt, üresjáratban még 10 is lehet a különbség.
Köszi a tippet, bevált.
Mellesleg így vethettem egy pillantást az Arctic Cooling frankó hőcsöves rendszerére, amiről eddig sejtésem se volt.
Érdekes, hogy öcsém asztali gépe 10x ennyi pormennyiséggel is ellavíroz 50 fok alatt mindenféle hiba nélkül. Köszi mégegyszer.
-
AusWolf
őstag
Ez egyre rosszabb. Jelenleg 75 fokos a proci, miközben már órák óta nem csinálok semmit a gépen, csak a torrent megy.
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Sajnos én is csak gyarapítani tudom a problémások listáját. Az én gondom egy Core 2 Duo T5500-as mobil procival van. Itt a nyár, meleg van, és sajnos a proci nem igen hajlandó terhelés nélkül 65-70 fok alá menni, pedig a gép csökkenti a feszültséget és az órajelet, ahogy kell (1,66 GHz helyett 1). Játékok alatt nem ritka a 95 fok sem, néha meg ki is kapcsol a gép. A hűtővel nincs gond, zúg rendesen, főleg ha 90 fok körül van a proci, ráadásul a gép piszkosul forró levegőt fúj ki. A Mobility Radeon X1600-as VGA hőmérsékletét sajnos nem lehet monitorozni. Szerintetek mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest