- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
essexboy #828 üzenetére
Szétszedtem, meglepetésemre nagyon csekély pormennyiség volt benne (alig egy körömhegynyit sikerült összekaparni). Az igazi meglepetés ezután jött: 5-8 fokkal hidegebb, mint volt, üresjáratban még 10 is lehet a különbség.
Köszi a tippet, bevált.
Mellesleg így vethettem egy pillantást az Arctic Cooling frankó hőcsöves rendszerére, amiről eddig sejtésem se volt.
Érdekes, hogy öcsém asztali gépe 10x ennyi pormennyiséggel is ellavíroz 50 fok alatt mindenféle hiba nélkül. Köszi mégegyszer.
-
AusWolf
őstag
Ez egyre rosszabb. Jelenleg 75 fokos a proci, miközben már órák óta nem csinálok semmit a gépen, csak a torrent megy.
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Sajnos én is csak gyarapítani tudom a problémások listáját. Az én gondom egy Core 2 Duo T5500-as mobil procival van. Itt a nyár, meleg van, és sajnos a proci nem igen hajlandó terhelés nélkül 65-70 fok alá menni, pedig a gép csökkenti a feszültséget és az órajelet, ahogy kell (1,66 GHz helyett 1). Játékok alatt nem ritka a 95 fok sem, néha meg ki is kapcsol a gép. A hűtővel nincs gond, zúg rendesen, főleg ha 90 fok körül van a proci, ráadásul a gép piszkosul forró levegőt fúj ki. A Mobility Radeon X1600-as VGA hőmérsékletét sajnos nem lehet monitorozni. Szerintetek mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest