- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
válasz
essexboy #824 üzenetére
Üdv lenne 1 kis probléma a gépemmel lehet hogy proci de ki tudja.
A lényeg 1 core 2 D E6420 procim van idáig minden jó volt vele de az utóbbi időben radikálisan vissza esett az FPS-em bizonyos játékoknál.A lényeg hogy 1 cpuz vel megnéztem a procit ezeknél a prociknál van 1 szabályzás hogy 6 szorzóval mennyen a proci 8 helyett és így spóroljon az ember a bibi csak az volt hogy nem kapcsolja rá valamiért azt a +2 szorzót hiába van 100% terhelésen a proci ..De a reggel bekapcsoláskor 1 overloking faild felirat fogadott.BIOST reseteltem elemet ki vettem áramtalanítottam ,a hiba üzi eltünt de be indulás után amikor a wint tölti de volt amikor a biosban is egyszerűen ki kapcsol a gép.... ?Lehet hogy a proci ki nyifant vagy vagy valami mást adta be a kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest