Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikazeoh
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
HEllO zsolt1129!Most regisztráltam mert olvasgattam a topicokat.Megláttam hogy neked nem válaszoltak
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó félkonfig
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója