- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek!
Gépem: Gigabyte 965P-DS3 lap F14D biossal+Core2DuoE8300+2*1 giga SuperTalent T800 ram
Problémám: Ez idáig semmi gondom nem volt a húzással...ment szépen.... DE ma véletlen észrevettem hogy csak 1600-2000 Mhz körül megy a gép.....a szépen belőtt 3400 helyett...
De a legrosszabb a dologban hogy abiosban minden beállítás úgy van ahogy én belőttem és mivel hosszú hónapok óta megy a gép....de viszont amikor elindul az oprendszer ( Vista 64bit) és működik a masina akkor BIOS beállítások szerinti és az amúgy is elvárható FSB-k nem mennek.... BUS speed 266....holott biosba 450-en kéne menni...rated fsb pedig 1066 holott ennek is jóval magasabbnak kéne lennie...
Vajon mim halt meg? A poén hogy semmi gondod nem észleltem csak egy teszt futtatása után gondoltam hogy az eredmény feltűnően alacsony a gép teljesítményéhez képest...és ez után nézem cpu-z és látom hogy nem pörög a proci....
Ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest