Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Figyusz Bálint!
Mivel itt laksz közel hozzám,ezért arra gondoltam,hogy felugranék a vizsgáim után valamikor,hogy rápillantsak a gépedre (bioszodra).
Azt megpróbáljam helyben az improvizálást.
Az új fejlemények: -Sajna azt hallottam,hogy létezik (igaz kis számban) olyan hardverhiba,hogy bizonyos dolgok az alaplapon megszünnke állíthatóak lenni.
Ez sajnos nem orvosolható hiba.
De én nem hinném,hogy az egymillióból egy illetővel összefutnék a neten és még beszélek is vele. Szal már ez is kizárja nálam,hogy nagy a baj. De nyugtával a napot!
Szal ha még nem jutottál dűlőre és kb jövöhét végefelé sem tudtál megoldást találni,akkor megindulok vácra és összefuthatunk.
Majd írj,ha van effelől elképzelésed.
Szia! -
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére

mod:
Véletlen entert nyomtam.
Valahol itt a forumon olvastam,hogy nem mindegyik procinak ugyanolyan a feszültsége,mint ami rá van írva. Ebbe még az alaplap is beleszólhat.
A kékhaláln nekem ltalában azért szokott előjönni a húzáskor,mert a winfosom új procinak látja én védelmi hiba néven lezárja a windows-t és nem enged bootolni.
Viszont,ha a felhúzott prockóval telepítettem,akkor utána bármikor felhúzhattam és nem omlott össze.
De azt tudom,hogy ha nem emelsz feszt a húzás mellé,akkor nagy az esély az összeomlásokra vagy a védelmi hibákra.
Szal próbálj a kifejezett proci infó vagy alaplap infó topikban kérdezni, hátha ott többen tudnak segíteni.
De ne hidd hogy feladtam és tojok rá. Ellenkezőleg,csak most vizsgaidőszakom van és kicsit kevesebbet tudok itt olvasgatni és utána járogatni.
De fel a fejjel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- ÉRTÉKELÉSRE VÁR! Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- i7-7700 hibátlan, de kondihibás.
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én nem hinném,hogy az egymillióból egy illetővel összefutnék a neten és még beszélek is vele. Szal már ez is kizárja nálam,hogy nagy a baj. De nyugtával a napot!