- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #56 üzenetére
Figyusz Bálint!
Mivel itt laksz közel hozzám,ezért arra gondoltam,hogy felugranék a vizsgáim után valamikor,hogy rápillantsak a gépedre (bioszodra).
Azt megpróbáljam helyben az improvizálást.
Az új fejlemények: -Sajna azt hallottam,hogy létezik (igaz kis számban) olyan hardverhiba,hogy bizonyos dolgok az alaplapon megszünnke állíthatóak lenni.
Ez sajnos nem orvosolható hiba.De én nem hinném,hogy az egymillióból egy illetővel összefutnék a neten és még beszélek is vele. Szal már ez is kizárja nálam,hogy nagy a baj. De nyugtával a napot!
Szal ha még nem jutottál dűlőre és kb jövöhét végefelé sem tudtál megoldást találni,akkor megindulok vácra és összefuthatunk.
Majd írj,ha van effelől elképzelésed.
Szia! -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #56 üzenetére
mod:
Véletlen entert nyomtam.
Valahol itt a forumon olvastam,hogy nem mindegyik procinak ugyanolyan a feszültsége,mint ami rá van írva. Ebbe még az alaplap is beleszólhat.
A kékhaláln nekem ltalában azért szokott előjönni a húzáskor,mert a winfosom új procinak látja én védelmi hiba néven lezárja a windows-t és nem enged bootolni.
Viszont,ha a felhúzott prockóval telepítettem,akkor utána bármikor felhúzhattam és nem omlott össze.
De azt tudom,hogy ha nem emelsz feszt a húzás mellé,akkor nagy az esély az összeomlásokra vagy a védelmi hibákra.
Szal próbálj a kifejezett proci infó vagy alaplap infó topikban kérdezni, hátha ott többen tudnak segíteni.
De ne hidd hogy feladtam és tojok rá. Ellenkezőleg,csak most vizsgaidőszakom van és kicsit kevesebbet tudok itt olvasgatni és utána járogatni.
De fel a fejjel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest