- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #166 üzenetére
Rendben van! (vagyis nincs rendben,mert nagyon együttérzek veled)
(nem szeretnélek faggatni,mert tom,hogy nem esne jól)
A szerelőm valamit félre értett a számok terén,mert én hat lemezt kértem,de ő csak négyet hozott. Na mindegy. Valahogy megoldom a jövőhéten.
Majd megpróbálok képeket csinálni a haverom mobiljával. Bár jobb volna fényképezőgéppel,de anyámék belefolyatták az auchan-on elemeket. Szal az nem vakuzik,meg homályos a kép és ritkán tárolja le a képet.
De mindenképpen küldök képeket és infókat a hőmérsékletről.
Amúgy még eddig egyszer sem kellett bekapcsolnom rajtuk a ventiket,mert valahogy nem ment fel a folyadék hőmérséklete 30 fok fölé.
Majd elválik,hogy milyen lesz.
Mondjuk én már a nagy hűtőlokkot várom,amit terveztem,mert az folyadék nélkül is megálja a helyét akkora,ja és persze ventillátor is van rajt. Az olyan hibrid féle.
Fégülis az első cél a ventillátorosításnak az az volt,hogy a bejövő minusz 10 fokos folyadék megfagyasztja gyakorlatilag a nagy bordát és én ezt kihasználva befújok hideg levegőt a házba és így még a házban sem lesz meleg,nem hogy a prociban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest