- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Sajnos Ollie-nek adok igazat.
Ez az alaplap van egy pomázi barátomnak és kegyetlenűl megnyomta a teszteredményeket.
Memória olvasása 4000-felett. 3Dmark tesztek kétszeresek lettek.
Stabilabb.Gyorsabb rendszerműveletek,mint a hagyományosabb alaplapoknál.
nem isteníteni akarom,de ez a z igazság. Anno én is a drágább alaplapot vettem és jobban jártam. Viszont ezzel nem azt akarom mondani,hogy a P-és típus nem lee jó,mert igenis tuning barát,de nem annyia időtálló és hőmérséklet bíró.
Sajnos az bíztos hogy a c-hez nem elég a 360W-os,de a P-hez elég.
A P-ről sok tapasztalatom nincsen,csak azt tudom,amit eddig írtam.
A C-t egy picit nehezebb beállítani a biosznál,mert többet tud,mint kéne és talán kell egy kis segítség,mint ahogy nekem is kellett kérnem egy mégszakemberebb segítsége. A P-vel megtudok bírkózni,kivéve a pata és a sata funkcióival.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- Eladó hibátlan I9 9900.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest