Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
A boiszomnak egy 5v-os fesz-szabályzó ic-vel küldöm a naftát,de sorosan van azért kötve egy 200ohmos ellenállás,meg a bioszomra rátettem egy led-t,hogy lássam,hogy normálisan mükszik.
Azért lettem ledel és nem zener-diódát,mert én olyan pekhes voltan a led-ekkel,hogy,amikor azokra túl nagy feszt kötöttem,akkor azok zárlatosak lettek és nem megszakadtak. Szal inkább menjen zárlat a bioszomra (olyan mint a roppant gyenge elem),minthogy kiüssem 50V-tal.
A fishert azért ajánlom,mert ha nem akarod ultra brutálon járatni,akkor elég gyári értéken hagyni és tök f@szán elmegy. És ráköthetsz 2-től 16ohm-ig mindent. Kibírja. Nekem elhiheted. Már négy volt a kezemben. Most kettő van (a két legangoybb a négy közül) A nagyobbik az kétszer 108W-ot bír és a kisebbik pedig kétszer 87-90W-ot. Ezeket stabilan nyomja 50Hz-en
Én a nagyot 24-ért vettem. Beleöltem kb 5-7k-t,de megérte! Öt éve megvan és nem kímélem. A kisebbik 3 éve van meg,abba 4k-t öltem bele és azt sem kímélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest