Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Nos szal a kérdésedre a válasz: Még erről nem hallottam, de most nem is fogok foglalkozni vele, mert az idegbeteg okoskodó tanár már majdnem elküldött az igazgatóhoz, mert ph-n voltam, vagyok!
De ha hazaérek akkor összedobom a lecót, meg átnézem a szóbelit, és utána olvasok, mert még nem hallottam róla, és igyexem!!! Amúgy én a linken néztem a canyon CN-Wf518-at, szentem ez elég gyors (54Mbit) De ha hazaérek akkor majd még ''felülírom magam''
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest