Aktív témák
-
Kharesz
tag
CSak azt ne mond hogy rosz ez a hűtő és nem képes lent tartani! Nem hiszem hogy a hűtő miatt van, hogy nem képes ennyire hűteni, inkább ennek vmi több más ezer oka lehet. Nekem nincs bajom a zalmannal sőt én is olyat szerettem volna de akkor ez volt, nem érzem azt hogy rosszul döntöttem, inkább vhogyan rendbe kéne hozni itt a fokokat.
-
Kharesz
tag
MSI K7N2 Delta alaplapom van! Nem hinném hogy sz@r lenne, a teszten amit láttam benn volt az első háromba, a zalman előtt!
-
Kharesz
tag
Najó mondjuk így nehezen elképzelhető hogy 30on menjek mondjuk 35-37nek örülnék! Lehet hogy meg kell várnom míg eljön az tél ?! Még próbálgatom a pasztát, csak egy pötynyit a közepére és azt jó vékonyan elkenem! Utánna meg leporolom mert napok alatt olyan poros tud lenni.. hátha azis vmit segít! Ha így se javul akkor szomorú leszek, azt hittem legalább alapon 40 fölé nem megy :(
-
Kharesz
tag
A boltban azt mondták hogy 1900as fordulaton 30 fokon kéne nyomatnia!
-
Kharesz
tag
Szevasztok!
Nemrég vettem egy Cooler Master Jet 7-eset, háát nem valami jól megy a Athlon Xp 3200+ mellett. Mostis 43 fokon megy úgy hogy a fordulat szabályzóval max on van 3600 as fordulaton. Ha leveszem alapra 1900-2000 fordulatra akkor 48-51 fokok között vagy néha feljebb lejjebb ugrál! A ház mindkét oldalát leszedtem, (szobában 25 fok van) Játék közben szerintem felmegy 50 fölé, (azt még nem néztem hogy játék után mennyi) Mit gondoltok ennek a pocinak mekkora hőfokon kell járnia, mi a normál vagy elfogadható? Nemtom most mit tegyek, vmit még próbálkozzak a szilikon pasztával, kevesebbet többet tegyek rá?!
Kösz a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest