- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Don Pedro
csendes tag
A probléma megoldódott. Sajnos kétszer egymás után is rossz RAM-om volt. A Samsungot mindenesetre az én alaplapom nem szerette, most Hinnix van benne.
-
Don Pedro
csendes tag
Úgy vettem észre van olyan MSI tulajdonos, aki még nem tudja, hogy az alaplapjára három év garancia van.
-
Don Pedro
csendes tag
Helló!
Alaplapcsere megvolt, és... pontosan ugyanazt a hibát produkálja, mint az előző. Szóval mégsem az alaplap...
A VGA kártyát (szintén MSI) kizártam, most már csak a processzor lehet. -
premo
csendes tag
ja, és láttam már ilyet: és tudja, és tudja, és tudja, és nem tudja, és nem tudja, és nem tudja, és az van ráírva asus -
premo
csendes tag
ürgülfütty te őrült vagy, esetleg TAPASZTALATLAN!
-
premo
csendes tag
Sziasztok!
az is számít, hogy az adott samsung chipet melyik gyártó építi be a moduljába, tehát samsung és samsung között is van különbség. én nem aggódom -persze, nekem megy a gépem- de nemzetközi fórumokon barangolva asus és abit alaplapok is produkálnak ugyanennyi galibát. kompatibilitási gondok mindig is lesznek hardwarek tekintetében, ennyire sokféle a világ, nagy a választék, s még gyártási hiba is becsúszhat.
remélem sikerül életet lehelni a gépedbe, és sok örömöt okoz! -
Don Pedro
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat, a guestnek pedig üzenem, hogy nyugodtan kérdezzen csak a fórumomban, arra van.
Ma délután kerül új alaplap a gépembe, ''csak'' ULTRA, mert azt hiszem a RAID-et nem tudom kihasználni.
Hamarosan megírom, hogy mi történt. Annyit sikerült megtudnom, hogy ez az alaplap nagyon válogatós a 333 MHz-es RAM-okban tehát ne csodálkozzatok ha ilyesmivel találékoztok. -
robekri
addikt
Szia Max!
Én csak így hülyeségből nyomattam fel az 1.7-t 2 Ghz-re.És ment minden szó nélkül, csak a tápegységem ''kicsisége'' miatt vettem vissza eredetire, örülök, hogy ez is megy egy 235w-os GENIUS táppal.
A te procidat sz-tem 2.2-re fel lehet húzni, bár olvastam több helyen is, hogy az 1.9-es XP nem nagyon tuningolható, de szerintem ez alaplap kérdése.Ezzel a lappal menni fog!
Üdv.! -
guest
veterán
sziasztok!
nekem is msi kt3 alaplapom van, 333mhz samsung memória modul, gond nélkül megy.
egy kérdésem nekem is lenne, bár tudom hogy bunkóság más topicjába belekérdezni, de ezért felesleges újat indítani: na szóval kiváncsi lennék a hasonló konfigot használók bios beállításaira: mem, proci, meg arra is, melyik programot használják benchmark-ra.
köszi szépen
premo -
Maximus
csendes tag
Nekem is KT3 ULTRA-m van és semmi gáz nincs vele. De ha szóbahoztátok a tuningolást, akor megkérdezném, hogy meddig lehet húzni egy ilyen alaplapot (Egy 1900+os procival) hogy még ne kelljen bele + hűtő?
-
Max-Macee
csendes tag
Sziasztok!
Nekem Intel platformon egy MSI 645 ultrám volt.Nemvolt vele semmi bj,de egyszer lelassult ,bármit csináltam vele,hibaüzenet nemvolt.Aztán sok totózás és tesztprogram lefuttatásával rájöttem ,hogy a meóriakezelésével valami nem stimmel.Kb pc100-as sdram szinten volt :))Szervizbe elvittem és szónélkül kicserélték volna,de inkább 845E max-t választottam.Ebben 333Mhz helyett ''csak'' 320Mhz-en megy a ram de cl2-ben ,kicsit agresszív memóriabeállitás mellett.Nemvolt semmi baj amugy a Sis645 chipsettel.
Üdv Max-Macee -
Don Pedro
csendes tag
Gondolom, hogy akkor engem tisztelt meg az MSI az egyetlen selejttel... Szóval, alaplapcsere folyamatban.
-
robekri
addikt
Szia!
Nekem sima ULTRÁm van. Túlhajtva is nagyon jól ketyeg.Infineon RAM-okkal 266-os elmegy 333-on.Szerintem nagyon jól az MSI:megjelenésében,(gondolom neked is tettszett a csomagolása) teljesítményében és tuningolhatóságában is egyaránt.
1000 db-ból pont kifogtad azt az 1 rosszat.
Vidd vissza a boltba, ha kötekednek, akkor a géppel eggyütt és mond : ''Na indítsátok el fa**kalapok''.
Végszó:!!!!!!!!!!!Jó a Microstar!!!!!!!!!!!!!
Üdv:Robe! -
Don Pedro
csendes tag
Helló!
Nemrég vettem egy MSI KT3 ULTRA ARU alaplapot. Sajnos az indításkor szinte minden esetben elakad a memória ellenőrzésénél (Memory Detection Test), és a monitor nem kap jelet sem.
Ha irdatlanul sokszor próbálkozom, elindul, és viszonylag stabilan megy. Eredetileg 333Mhz-es Samsung DDR RAM-ok voltak benne (512MB), aztán, mivel memóriahibára gyanakodtunk, kicseréltük 256MB 266 MHz-es DDR RAM-okra (nem Samsung). Bár a csere után rögtön elindult, a hiba már másnap visszatért. Közben volt tápegységcsere is, de az sem segített, most már az alalplap az első számú gyanúsított.
Történt már más MSI tulajdonosokkal is ilyesmi? Már hallottam több problémáról is MSI alaplapokkal kapcsolatban. Talán mégsem olyan extra az MSI?
Aktív témák
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest