Aktív témák
-
hungeek
senior tag
PCI-s Geforce?
anyám...... mik vannak... mindig tanul az ember! -
reg1
tag
Szia!
Szerintem is a BIOS ban kéne kutakodni,beállítani az IRQ-t meg az elsődlegességet, utána ki kéne sorba próbálni a slotokat hogy melyik fogadja ,szerintem 1. -vagy 2. a jó, meg ellenőrizd hogy a vga ventillátora megy-e!És még valami,kéne tudni hogy hány V-ot kap a videokártya mennyi kell a kártyának és mennyit ad a lap le(s3 savage féle probléma)....
Ennyi:
Bye -
Polesz
addikt
-
Jano
senior tag
Szerintem PCI sínben elég lassú lehet, vagy nem?
-
Wehner
csendes tag
Sziasztok. Az a helyzet, hogy az Amptron alaplapomba (Ali Chipsettes, csak az integrált vidi kártya lehet AGP-s, külön AGP portom nincs. A model száma M754lmr) beletettem, egy PCI-os videókártyát (Gef 4.) A biosban letiltottam az intergrált TNT 2-es vidikártyát, utána a PCI-osra rádugtam a monitor csatlakoztatót, de a monitor a Gef kártyáról nem kap jelet. Továbbra is csak az integrált kártyáról kap jelet. Így nem tudom használni az új kártyámat. Bármilyen ötletetek van azt írjátok meg, kicsit el vagyok már szontyolodva. :O
Köszi: Z
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest