Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
launcser
senior tag
hát a volán már csak ilyen
én 1,5 évig jártam haza busszal Kecskemétre, idefele vonattal hogy megosztva legyen
volánbuszra számszerint 3x nem FÉRTEM fel, úgyhogy sofőr egyszer rám is csukta ajtót hogy ne szálljak már fel, mert ő nem hajlandó betömöríteni népet, meg volt hogy az utolsó autópályás járat volt ilyen problémás, így lehetett várni következő buszt aminek ráadásul 45 perccel több a menetideje
ez felveti azt a kérdést hogyha fullon van egy busz, mértnem küldenek még buszt, annak is minden ülőhelye megtelne, távolsági járaton nem biztos hogy frankó egy pózban több mint 1 órát állni
ha felfértem, 10/8 alkalommal volt úgy hogy fullos busz és álltam mint f*sz a lakodalomba végig, volt olyan hogy 2 órát egy pózben péntek délután
pontossággal szerencsére nem volt gond, néha indult csak késve mert mire felszállt egy 50 fős buszra 120 ember az több idő volt mint gondolták a vezetők akik 5 perccel indulás előtt nyitották ki ajtót amikor a tömeg már az előző busz indulása óta ottszobrozott
ha ültem akkor meg lábam nem fért el sehogy se, az ülések olyan közel vannak egymáshoz.. pedig még 180 centi se vagyok, mit mondjanak a magasabbak
ráadásul volánon csomagok se férnek el, alap hogy a lenti csomagosi meg van telve, fent meg ha tele van a busz és én se férek el a csomag mit mondjon..
ezért járok azóta csak vonattal, hely mindig van, csomag nyugisan elfér, ára kb ugyanannyi sőt inkább olcsóbb, gyorsasága az még nem a legjobb, kicsivel lassabb, de már nem sokkal (Kmét-Bp vonal buszon 85, vonaton 106km)
na én is leírtam szenvedéseimet :)
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest