- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
msgt.fubar #2932 üzenetére
A Decrypter még régi parancskészlettel kommandírozza az írókat, az DL-lemezek írásához a legújabb ImgBurn nagyon ajánlott. A Daemon Toolst nem elég kilőni a tálcáról, hanem az emulációkat is ki kell kapcsolni (akkor már kilőni sem kell) és a futó folyamatok között is nézz szét, hogy ne menjen olyan program (Nerobackup, InCD, ilyesmi) ami bekavarhat.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
msgt.fubar #2934 üzenetére
Másik sata kábel, a lapon másik port.
De lehet hogy vissza kellene vinni gariba.
Túl sokat ne próbálkozz, mert a végén az elcseszett korongok többe lesznek mint a drive -
msgt.fubar
senior tag
válasz
msgt.fubar #2922 üzenetére
Sajnos a hiba továbbra is fennáll. Egy barátom javaslatára kipróbáltam a DVD Decryptert, de azzal sem sikerült a DVD+R DL lemez megírása. Sőt, ezúttal már egyből a ISO image fájlt szerettem volna kiírni, nem is UDF fájlrendszerre egy db fájlként kiírva az ISO-t.
Íme a hibaüzenetről, illetve a teljes programablakról a screenshot: [DVD+R DL írási hiba @ NEC AD-7170S (screenshot)]
Előtte kilőttem a Daemon tools-t, és a Nero DriverSpeed-et is (indítópultból is). Ez utóbbi leszabályozza a DVD-meghajtó sebességét, ezzel halkabb üzemet eredményez. Természetesen utána volt restart, így frissen felállt rendszeren próbálkoztam.
I/O Errort ír a program, és 49%-nál dobja el magát, tehát feltételezem hogy layer-váltásnál történt valami hiba. A lemez egy Verbatim típusú DVD+R DL volt, maximum 8x-os sebességgel írható, amit én 4x-esen próbáltam írni.
Mi lehet még hibaforrás? Firmware-t cseréltem (bitsettinges 1.03, 2008 áprilisi), talán magát a meghajtót is kellene? Nem tudom eldönteni hogy ez az egy darab hibás, vagy egyáltalán ne is vegyek többet NEC/Optiarc meghajtót.
-
válasz
msgt.fubar #2920 üzenetére
az új firmware mellett verbatim vagy "rendes" ricoh dl lemezre kellene próbálkozni írással, akár a nero 8, vagy az imgburn progival - ilyen felállással nem szokott probléma lenni...
-
válasz
msgt.fubar #2918 üzenetére
a firmware frissítése ajánlott; AD7170S_GN_103_080415
milyen lemezre próbálsz írni? azt látom, hogy ricoh mid, de milyen szitázással bír?
(mert a ricoh általában jó, de azért nem teljesen mindegy, hogy kinek adja a nevét mid formájában...)
a nero 8 jó, de megpróbálhatod ezzel is; imgburn
(ha fut olyan progi, ami összeakadhat a nero-val, azt lődd ki; alcohol...stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest