Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Minden eszköznek adott a specifikációja.

Nyilván, de gondolom megérted, hogy egy olyan eszközt raktam most a TV-re (elvileg csak átmenetileg) amit korábban egy FHD monitorhoz vásároltam.
Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz
Ez most nekem ide doszt elég, filmezni sorozatot nézni úgysem innen szoktam.Most pedig mentem kávézni

Amúgy te vagy Aquamen? Mert az avatarod nagyon hasonlít a képregényesre. Na jó, Momoára már kevésbé.
nem (én időtállóbb vagyok) [link]
Egyébként venni akartam magamnak egy új monitort, de annyira bejön most ez a setup az OLED-en, hogy szerintem elrakom másra az erre szánt összeget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz