- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Igen, spectral response-t néztem, az rb csúcs értékek kicsivel szűkebb tartományban mozognak. A vörös csúcs közelebb került a 630nm-hez, (a tavalyi panelek 610 nm körül mozogtak). De spectrogram-on is látszik, hogy a vörös kicsit kitolódott Rec.2020 színtéren.
Van már fent macro fotó a G1-ről, a pixelstruktúrája szerintem egyezik a tavalyi CX/GX szériával, ebből messzemenő következtetéseket nem vonnék le.
Amit Vincent kicsit eltolhatott, az új zöld stack-kel kapcsolatos, erről semmi megerősítést eddig nem találtam. Viszont 2 interjú amit idén láttam az LG-től hangsúlyozta, hogy a vörös összetevőn módosítottak, valamint javítottak a kéken.
Visszakeresve az általad emlegetett blog-ot is frissítették. Ezt D-Nice is megerősítette azóta avsforum-on, ha nem haragszol ezt nem keresem vissza, több száz oldalas a fórum.Jut eszembe, jövőhét csütörtökön mutatja be a Panasonic az új oled szériákat. Korábban azt nyilatkozták ők is az új panelt fogják használni, emellett teljesen megújul a JZ2000 széria. Beleértve a passzívhűtést és a képfeldolgozó processzort is. Kíváncsian várjuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Samsung HW-T420/EN Hangprojektor 150W
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Barco ClickShare CX-50 C 5010S - vezeték nélküli prezentációs rendszer - Új ára 1 milió felett
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest