Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Gondolom ezt Ted állítja, hogy az ő lemezük a legjobb sdr kalibrálásra.

De többször is olvastam tőle is, illetve ő említi az AVS-en sokszor, hogy az AVSHD 709 használatával a hcfr-ben meg kell jelölni a megfelelő opciót, mert egyébként rosszul kerekít.A DV-hez nem tudom mennyire jó csak az a lemez, illetve így mennyire lesz kalibrálható. Még a HDR-nél is korában csak a 2 pontos fehéregyensúly használata volt javasolt, a több pontos már nem, a cms-t pedig kifejezetten ellenezték használni. Nem tudom ez a mostani sorozatnál mennyire változott.
DV-nél viszont Calman a javasolt, de én úgy emlékszem korában kevés volt a minta(talán a Calmanban is van pattern), de nem fog átkapcsolni a tv DV módba. Én legalábbis többször is ezt olvastam. Kell még valami eszköz, ami átfogja váltani.
Illetve a DV módban talán még korlátozottabbak a kalibrálási lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest