- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem adini egy Pro Engineer Wildfire4 öntanítót, vagy gyakorló feladatokat?
Köszönöm előre is! -
Gelli
csendes tag
Sziasztok!
Proi 4-em van, mióta Winfos7-em van, teljesen használhatatlan, mert ha a modellre viszem az egeret, kijelölődik vagy nem tudom mit csinál az aktuális alkatrész és utána mintha regenerálódna, de ezt sem tudom, a lényeg, hogy valamit csinál ami rendellenes, de annyira belassul tőle a program, hogy nem is tudok semmit csinálni amíg tart. Közelíteni tudok akkor ha az egér mutatója nincs az alkatrész felett. Nem tudom mi a hiba, hol állíthatnám be. Haveromnak most tettem fel a programot ugyanazt amit magamnak, ugyanarra a Win7-re és neki működik. XP-n nekem is ment.
Ha valaki tud, kérem segítsen! Szakdolgozathoz szükséges lenne a proi...
Előre is köszi! Ha tudja valaki a választ, megcsörgethet és visszahívom.. 06202262944
-
horn3t
tag
Hi!
Ha valaki telepítette már otthon, és tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném, mert nagyon kellene, hogy telepítsem a programot minél hamarabb.
ProE wirefire 4.0 telepítése során fellépő problémák....
A How To fájl alapján csinálnék mindent, elsőként a Host ID-t átírtam a sajátomra aztán telepítettem a programot. De már itt felvetődött egy kérdés, hogy azt a fájlt, amiben a host id-ket átírtam, vajon hova tegyem?
Aztán van a három patch fájl, azok meg folyamat valami fájlokat keresnek, és kérik, hogy mutassak rá, de nem találom ezeket a fájlokat. Ezeket külön keresgessem meg? Úgy némelyik meg van.Van egy fájl valami proev.bat, amiben megint valami szöveget át kell írni, nos azt sem találom. Ez egészséges?
Valaki tud ebben segíteni nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest