Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Csúcskategóriás fotósként azonosítja magát a Xiaomi 13T
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Mivel a játéknak még nincs topikja, ezért gondoltam hogy nyitok neki. Csak néhány napja játszok vele, de nagyon megfogott az hogy egyrészről mennyire egyszerű grafikája van, másrészről pedig rengeteg beállítási lehetőség van, illetve lehet azt mondani hogy folyamatosan van hova fejlődni a játékba.
Épp ezért is gondoltam hogy jó lenne külön nyitni egy topikot neki, mivel én is mint újonc van jó néhány dolog amit még nem értek, és jól jönne egy kis segítség.iPhone 13 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Kezdem is akkor a sort. Szépen csinálgattam az adott pályán mindent, a cellák, étkező, konyha, infrastruktúra, minden meg volt csinálva, majd egy másik épületbe csináltam látogatóhelyiséget, meg kegyelmi szobát. Viszont ezt egyáltalán nem használták, pedig az átjárhatóság meg volt oldva. Ez mitől lehet szerintetek?
Érdemes lenne úgy építkezni hogy csinálni egy nagyon nagy épületet, és ezen belül építkezni?iPhone 13 Pro Max
-
FehérHolló
veterán
Emlékeim szerint mindkettőt be kell szervezni az ütemtervben is.
A látogatáshoz ráadásul a szoba egyik felét a külvilág felé kell megnyitni, hogy a látogatók is odataláljanak.Egyik börtönömben így néz ki és működik: [kép]
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló #3 üzenetére
A megnyitással volt a gond, köszi! Nem tudtak szabadon járni a látogatók.
A program szervezésével voltak gondjaim, de egyre jobban kezdem átlátni a dolgot. Irodák számát növelve, valamint kegyelmi helyiség számát növelve pl. több rabnak tudok lehetőséget biztosítani pl meghallgatásra. Több munka/szabadidőt hagyok nekik. Szóval a szükségletek rendbe vannak.Viszont azt nem értem hogy hiába rakok az őrtoronyhoz mesterlövészt, ott állnak csak mellette. Ennek mi a trükkje, mit kell növelni hogy a mesterlövészek elfoglalják a helyüket?
iPhone 13 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Közben csináltam egy képernyőmentést hogy állok most.
Egyelőre túl sok dolgot nem raktam be, a szükségleteket természetesen igen, viszont mellette korlátlan pénzt is. Szeretném a játékot megismerni hogy mi merre, nem pedig azt hogy elmenjen tőle a kedvem.
Szóval most így áll a börtönöm. Legutóbb azzal szívtam hogy valahogy elállítottam az étel szállítását, így egy étkező nem kapott kaját, meg a gyűjtőcella sem. Viszont nagy nehezen rájöttem hogy a blokkokhoz amelyekhez kell étkező, el kell húznom az egeret ahhoz az étkezőhöz ahova akarom hogy menjenek enni.
Van amúgy aközött különbség hogy amikor rámegyek a logisztikára majd a kajára, akkor az alapértelmezett kaja szállítás vonalát szaggatottal jelzi ki a rendszer, ha meg én jelölöm ki akkor meg normál vonallal? Gondolom csak annyi lehet hogy a szaggatott vonalat a rendszer rakta be alapból.
Jah amit az őrizetesek csinálnak dolgokat a műhelybe, azt hogy a fenébe tudom egy kattintásra eladni? Mert azt tudom hogy egyesével el lehet, de egyszerre esetleg?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
FehérHolló
veterán
A mesterlövész szerzett fegyvert a fegyvertárból (armory)?
Van exportra kijelölt helyed a börtönön kívül, ahova elhordják a műhelyből a cuccokat eladásra? (deliveries meg ilyesmik mellett)
Elvileg maguktól oda kell, hogy vigyék, nem kell semmit manuálisan eladni.Kajaszállításban nem tudok segíteni. De régen rossz, ha egyesével viszik az összes cellába a kaját, ez csak a deth row és a high sec blokkoknál fontos.
Skynet is real. It's called Google.
-
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló #6 üzenetére
Azok alapból fegyveresek, mert volt hogy leraktam egyet és egyből ment az őrtoronyba. De azóta valahogy megoldódott a dolog, mert felmennek a toronyba.
Viszont ezekkel a kibaszott alagutakkal nem tudok semmit kezdeni. Raktam le a külső falakhoz őrpavilonokat, bele mesterlövészeket.
Szinte már csak 1 szoba nem volt csinálva, az meg az átmeneti szoba nevet viseli a Magyar fordításba. Ezt leraktam, és ide ki is hordták, szóval akkor ez az export termékek gyűjtőhelye.Kaját közbe próbálgattam és az is megoldódott. A cella blokkokat külön ki tudom jelölni hogy aki abban van hova menjen. A magánzárkákat pedig egyesével tudom kijelölni hogy hol legyen az étkező.
Kezdek szépen rájönni mindenre, őrjáratokat is csináltam, viszont még így is szökik meg néha 1-1 rab, bár mióta vannak őrtornyok, azóta ez alábbhagyott.Te még aktívan játszol a játékkal amúgy, vagy csak nagyon ritkán?
iPhone 13 Pro Max
-
FehérHolló
veterán
Én vagy 3 éve játszottam utoljára, akkor még máshogy volt a kajáltatás, de a mostani jobban tetszik.
Az alagutakkal azt tudod kezdeni, hogy mindenhova fémkapu meg őrök mellé. Ha meg valami furát találnak, akkor az egész cellablokk átkutatása. De ezeket szebben elmeséli a kampány, ami tutorialnak is felfogható.Skynet is real. It's called Google.
-
jozsi252
veterán
Szeretnék újra egy kis segítséget kérni. A játék már nagyon jól megy, elég jól kiismertem mindent, már csak azt nem értem hogy a mesterlövészek mi az istenért nem foglalják el a helyüket?
Van 4 őrtorony amibe nincs mesterlövész, de mellette van 4 amibe van 4, illetve az a 4 aki az üres tornyokból hiányzik ott áll előttük. És sehogy sem tudom őket "rávenni" hogy az üres tornyot foglalják el.
Ez miért van?iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest