Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz FehérHolló #6 üzenetére

Azok alapból fegyveresek, mert volt hogy leraktam egyet és egyből ment az őrtoronyba. De azóta valahogy megoldódott a dolog, mert felmennek a toronyba.
    Viszont ezekkel a kibaszott alagutakkal nem tudok semmit kezdeni. Raktam le a külső falakhoz őrpavilonokat, bele mesterlövészeket.
    Szinte már csak 1 szoba nem volt csinálva, az meg az átmeneti szoba nevet viseli a Magyar fordításba. Ezt leraktam, és ide ki is hordták, szóval akkor ez az export termékek gyűjtőhelye.

Kaját közbe próbálgattam és az is megoldódott. A cella blokkokat külön ki tudom jelölni hogy aki abban van hova menjen. A magánzárkákat pedig egyesével tudom kijelölni hogy hol legyen az étkező.
    Kezdek szépen rájönni mindenre, őrjáratokat is csináltam, viszont még így is szökik meg néha 1-1 rab, bár mióta vannak őrtornyok, azóta ez alábbhagyott.

Te még aktívan játszol a játékkal amúgy, vagy csak nagyon ritkán?

• jozsi252

veterán

válasz FehérHolló #3 üzenetére

A megnyitással volt a gond, köszi! Nem tudtak szabadon járni a látogatók.
    A program szervezésével voltak gondjaim, de egyre jobban kezdem átlátni a dolgot. Irodák számát növelve, valamint kegyelmi helyiség számát növelve pl. több rabnak tudok lehetőséget biztosítani pl meghallgatásra. Több munka/szabadidőt hagyok nekik. Szóval a szükségletek rendbe vannak.

Viszont azt nem értem hogy hiába rakok az őrtoronyhoz mesterlövészt, ott állnak csak mellette. Ennek mi a trükkje, mit kell növelni hogy a mesterlövészek elfoglalják a helyüket?

:R

Új hozzászólás Aktív témák