- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló #6 üzenetére
Azok alapból fegyveresek, mert volt hogy leraktam egyet és egyből ment az őrtoronyba. De azóta valahogy megoldódott a dolog, mert felmennek a toronyba.
Viszont ezekkel a kibaszott alagutakkal nem tudok semmit kezdeni. Raktam le a külső falakhoz őrpavilonokat, bele mesterlövészeket.
Szinte már csak 1 szoba nem volt csinálva, az meg az átmeneti szoba nevet viseli a Magyar fordításba. Ezt leraktam, és ide ki is hordták, szóval akkor ez az export termékek gyűjtőhelye.Kaját közbe próbálgattam és az is megoldódott. A cella blokkokat külön ki tudom jelölni hogy aki abban van hova menjen. A magánzárkákat pedig egyesével tudom kijelölni hogy hol legyen az étkező.
Kezdek szépen rájönni mindenre, őrjáratokat is csináltam, viszont még így is szökik meg néha 1-1 rab, bár mióta vannak őrtornyok, azóta ez alábbhagyott.Te még aktívan játszol a játékkal amúgy, vagy csak nagyon ritkán?
-
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló #3 üzenetére
A megnyitással volt a gond, köszi! Nem tudtak szabadon járni a látogatók.
A program szervezésével voltak gondjaim, de egyre jobban kezdem átlátni a dolgot. Irodák számát növelve, valamint kegyelmi helyiség számát növelve pl. több rabnak tudok lehetőséget biztosítani pl meghallgatásra. Több munka/szabadidőt hagyok nekik. Szóval a szükségletek rendbe vannak.Viszont azt nem értem hogy hiába rakok az őrtoronyhoz mesterlövészt, ott állnak csak mellette. Ennek mi a trükkje, mit kell növelni hogy a mesterlövészek elfoglalják a helyüket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest