Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
A topiknyitóű kérésére zárom.
-
SwordWarrior
csendes tag
Up!!!

-
SwordWarrior
csendes tag
Tudom, régi játék, azt is tudom, hogy a legtöbb embernek nem jött be...
Igaz, hogy voltak benne kisebb-nagyobb bugok, de a grafikája korához képest igen szép, és a sztorija, a kezdő és befejező videó, a zenéje mind-mind jó pontok... A sztorija nekem nagyon bejött... Szvsz eddig még egy játékba se sikerült ilyen hangulatot csempészni... Engem teljesen magába szippantott..
Már a kezdő videó után teljesen beleéltem magam, és a 8-9-ik pálya környékén már fel se bírtam álni... Mikor a hercegünk felszáll egy léghahóra... De a legjobb része az, mikor a Pokolba vagyunk...

Sokan szídják az irányítást... Én nekem nem volt vele bajom, hamar hozzá lehet szokni szvsz... A kivégzések jól néznek ki... Sok féle ellenség...
Tudom, most biztos sokan kiröhögnek... De ennél jobb sztorit még programozó nem gyártott...
Aki még nem játszott vele, sürgősen szerezze be, és hajrá...
Ide lehet írni a véleményeket a játékról, stb, stb...
Aktív témák
- Commodore 64
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már a kezdő videó után teljesen beleéltem magam, és a 8-9-ik pálya környékén már fel se bírtam álni... Mikor a hercegünk felszáll egy léghahóra... De a legjobb része az, mikor a Pokolba vagyunk...