- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
Redreamer
tag
Én viszont még tartom ,de holnap mondok tutit! Oks?
-
combos
csendes tag
Tegnap nem voltam netközelbe, de továbbra is érdekel a hűtő. Én 3 k-ra gondoltam és a postát én fizetem. Szerdán tudnék utalni.
-
Supr@
senior tag
szerintem úgy 500huf lesz, talán picit több. de még azért kb egy hetet várnom kell, amíg fizut kapok, csak utána lesz okés, ha neked is. vagy ha van /lesz vevőd akkor nyugodtan add el, nem létfontosságú, igazából nem ilyet akarok majd, de ez is megtenné
tehát up, majd visszanézek néha azért, főleg ha a zsebemben lesz a pénz -
L_ajos
őstag
-
L_ajos
őstag
Vegyétek mert piszok jól hűt
-
combos
csendes tag
Mennyiért adod.
-
tgabi333
aktív tag
áhh.. francba... ha nem két-három napja vettem volna hűtőt...
nahmindegy... up mert a primecooler jó.. -
L_ajos
őstag
Szóval dobozában eladó ez a hűtő mivel a vizes hűtés miatt feleslegessé várt
Vezérlő potival és minden alkatrészével együtt
Basic informations:
Unique design and high quality 92mm fans create together high power and low noise solution of cooling for Intel Pentium 4(478), and AMD/Duron/Athlon XP-462, AMD 939, AMD 940 and Athlon 64 (754)
Technical informations:
Extremely silent, excellent power for Intel Pentium 4(478), and AMD/Duron/Athlon XP-462, AMD 939, AMD 940 and Athlon 64 (754), Fan: 92mm, 2 Ball Bearing, Sink: Copper, Noise level: 32dBA +-10%, RPM:3000RPM, Dimensions: 102(L)x102(W)x69(H)mm, Weight: 579g 24pcs/ctn, ctn: 0,068CBM
Packing informations:
1 carton - pcs: 24pcs 1carton - weight: 26kg 1 carton - volume: 48x38x38cm/0,088CBM
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest