- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Eleg jo az, nekem egyelöre mèg egy 3060ti van a gepben, ma is megallja a helyèt közepes beallitasokon magasabb felbontason is. Egyebkent meg mègis mihez kepest rossz? Van talán jobb teljesitmèny ilyen arban? Hasznaltban talán, de az megint mas teszta.
Most ha megnezem, az utobbi èv legnepszerübb jatekaban wqhd maxon frame generation nelkül is szep fps-t produkal.
Na es akkor ott van meg a DLSS vagy framegen opcio is.
Szerintem ez nehezen nevezhetö sz.rnak, meg ha itt nincs is nagy elorelepes a korabbiakhoz kepest.
Atlagos gamernek böven elèg ez.Carl18: 429 dolcsi elvileg, igaz abban nincs àfa mèg, szoval igazad lesz az 500 dolcsi környekeben. De mint korabban is mondtam, el kell felejteni a banyaszlaz es covid elotti idoszakot, sosem fog visszajönni, ezekkel az arakkal kell szamolni. 200huf körül egy 16-os 5060 ti eleg jo deal lesz, a 4060ti se lenne rossz, ha lemegy az ujdonsag miatt az ára, de mar sehol nem kapni 16-ost belöle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest