- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
torgyán józs
újonc
Üdv!
Rákérdeztem közben a szerviznél, és azt mondták, h a többit lefoglalja a rendszer. Ezt megerősítették androidos és androidhoz értő ismerőseim is. Ez remélhetőleg azt is jelenti, h az a rész is használható, csak nem minden célra, pl. zene, video tárolására nem, viszont programok telepíthetők oda. Idő hiányában még nem próbálkoztam, de majd a végére járok. Ahogy mondani szokták, akkor ez nem bug, hanem feature.
-
torgyán józs
újonc
Helló!
Köszi a gyors választ!
Elég sok helyen árulják az országban, és mindenhol 4 giga memóriát írnak hozzá. Hogyhogy neked csak 2 GB? Nem lehet, hogy neked is csak azt írja ki? A dobozán is az van? Lehet, hogy régebbi modell?
Amúgy ezt leszámítva nincs semmi baja, jól működik, bár az ősszehasonlítási alapom kevés.
Üdv. -
bkri
tag
Én is pont most rendeltem egyet!
Ár/Érték arányban ennél jobb nincs jelen pillanatban!
Nyomkodtam ez egyik haverét, hát döbbenet!!! Komolyan!
Olyan simán, rezzenésmentesen megy, hogy a Motorola Atrix-om
2 maggal elbújhat emellett!
Rootolás is megoldott ahogy láttam, tehát most kijelenthetjük, hogy
BEST BUY - kategória!!!!Üdv: BK
-
pythone
csendes tag
Kb 1 hónapja vagyok tulajdonosa a készüléknek. Leírnám az általam észrevett hibáit amelyeket úgy gondolom, hogy az ára ellensúlyoz.
-Az a "hiper szuper" akku teljesen átlagos (normál használat mellett 1,5 nap)
-A kijelző betekintési szögét eléggé furcsán oldották meg ugyanis a készüléket egy picit megdöntve adja a legszebb képet
-WIFI gyengébb az előző Samsung készülékemhez képest
-A vaku egy vicc...
Egy hónapos használat alatt ennyi rossz tapasztalatom van vele szemben. Ezeket azonban kompenzálja a jó ár! Amikor megvásároltam a Média Markt-ban akkor az ugyanezen tulajdonságokkal rendelkező Sony Xperia E Dual Simes változata közel 20.000Ft-tal drágább volt... Ez azért sok...legalábbis nekem. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy 2év garanciát vállal rá a gyártó!
Ha bármi kérdésetek van a készülékkel kapcsolatban akkor nyugodtan kérdezzetek és megpróbálok rá válaszolni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest